VRAAG / OFFERTE

Travertin vloeren – Travertin light

Het travertin light is een lichte selectie van travertin tegels en worden speciaal geselecteerd op structuur en kleur zodat er een mooi egaal en rustig kleurpalet ontstaat.

 

De vloertegels worden gezoet en daarna licht getrommeld, zodat er een mooie licht verouderde vloer ontstaat wanneer deze wordt ingevoegd.

 

Het travertin light is te verkrijgen in diverse maatvoeringen waaronder; klein romaans verband, banenverband, 60x60cm, 60x90cm en groot romaans verband.

demo1

Onderhoud van een travertin vloer

Een travertin vloer is gemakkelijk in onderhoud. Door wekelijks uw vloer te dweilen met een scheut natuurzeep door uw dweilwater ontstaat er een natuurlijke beschermlaag op uw vloertegels. Wanneer er dan een ongelukje in het huishouden gebeurt, bijvoorbeeld u laat uw koffie, thee of wijn vallen, dan zorgt de beschermlaag ervoor dat u voldoende tijd heeft om een doekje te pakken en op te ruimen.

 

Bij gebruik van travertin tegels in de badkamer adviseren wij om de vloertegels te impregneren. Dit geeft de tegels een extra beschermlaag, dat de kans op vlekken aanzienlijk verkleint.

 

Het onderhoud van deze leisteen vloertegels is vrij eenvoudig. Door de  vloertegels wekelijks te dweilen met een scheut natuurzeep zoals Carolin of Superfix, ontstaat een natuurlijke beschermlaag die voldoende bescherming biedt tegen de meest voorkomende ongelukjes in het huishouden.

demo2
Wilt u meer informatie over onze travertin light vloeren?