Zoeterwoude

‘Een grote verbouwing’ Dat is wat de bewoners van deze oude boerderij in Zoeterwoude er bijna hebben opzitten. Vrijwel alles hebben zij de afgelopen maanden veranderd in de woning. Toch is het karakter van de oude woning gelukkig niet verloren gegaan. Zij hebben een mooie balans gevonden in technieken voor hedendaags gemak zoals vloerverwarming en een ruime keuken met die van alle gemakken is voorzien met als tegenhanger de robuuste gebinten in de woning die midden in de vertrekken staan.

Een travertinvloer in de boerderij in Zoeterwoude

De bewoners hebben gekozen voor een groot formaat travertin tegel in de maatvoering van 60x90cm. De tegels zijn wisselend gelegd en zorgt voor een speels effect. Omdat de ondervloer niet gelijk was en de bewoners graag vloerverwarming in hun woning wilden, is er eerst een nieuwe dekvloer geplaatst. Vervolgens heeft onze tegelzetter de vloertegels verlijmd op de dekvloer en later ingevoegd met een lichte kleur voeg. Dit zorgt voor een frisse uitstraling en maakt de natuurstenen vloer nog lichter in kleur. Het travertin is verkrijgbaar in verschillende kleurtinten zoals light, mix en grijs. Uiteindelijk hebben deze bewoners gekozen voor het travertin light en geeft de woning een fris lichte uitstraling.

Benieuwd of deze vloer ook geschikt is voor uw woning en wilt u deze vloer in het echt bekijken? Kom dan langs in onze showroom in Ameide. Deze vloer hebben wij als voorbeeldvloer in onze toonzaal liggen. U bent van harte welkom.

Wilt u onze producten komen bewonderen?

Kom langs in onze showroom voor een goed en eerlijk advies

Afspraak maken