Rhenen

In deze geheel verbouwde woning in Rhenen, waarbij vrijwel alleen de oude staanders en balken behouden zijn gebleven, kunnen de bewoners na lang wachten eindelijk gaan genieten van het eindresultaat. De inrichting is een mix van landelijk en met moderne accenten waaronder stalen deuren en een moderne keuken. Als bevloering is er gekozen voor travertin tegels in het groot romaans verband in een lichte kleurschakering.

Onderhoud van de tegels

Een travertin vloer is gemakkelijk in onderhoud. Door wekelijks uw natuurstenen vloer te dweilen met een scheut natuurzeep door uw dweilwater ontstaat er een natuurlijke beschermlaag op uw vloertegels. Wanneer er dan een ongelukje in het huishouden gebeurt, bijvoorbeeld u laat uw koffie, thee of wijn vallen, dan zorgt de beschermlaag ervoor dat u voldoende tijd heeft om een doekje te pakken en op te ruimen.

Bij gebruik van travertin tegels in de badkamer adviseren wij om de vloertegels te impregneren. Dit geeft de tegels een extra beschermlaag, dat de kans op vlekken aanzienlijk verkleint.

Wilt u onze producten komen bewonderen?

Kom langs in onze showroom voor een goed en eerlijk advies

Afspraak maken