Nieuw Vennep

Deze bewoners hebben een lange tijd moeten wachten voordat zij eindelijk hun nieuwe woning konden betrekken. Ruim een half jaar moesten zij wachten tot zij de sleutel in ontvangst konden nemen. Vervolgens moest er nog wat geklust worden om de woning naar eigen wens in te richten en moest er natuurlijk een vloer in. Zij zochten een lichte vloer met verouderde randen die gemakkelijk te onderhouden is. Na een grote speurtocht op internet en een bezoek aan verschillende showrooms, zijn zij uiteindelijk bij ons in Ameide gekomen. Hier werden de wensen en verwachtingen voorgelegd en uiteindelijk viel de keuze op een travertin vloer in het groot romaans verband.

Lichte vloer van travertintegels zoals in Nieuw Vennep

Deze bewoners hebben uiteindelijk gekozen voor het travertin mix in groot romaans verband. Dit betekend dat de kleurstelling van de vloertegels uiteenloop van licht beige tot wat dieper bruin. Samen met het legpatroon geven deze kleurtinten een mooi speelse uitstraling. Wanneer de travertinvloer is gelegd, kunt u kiezen om de vloer te behandelen met een impregneerlaag. Dit geeft de vloer een transparante beschermlaag dat zorgt voor minimale kans op vlekvorming. Het wekelijks onderhoud bestaat vervolgens uit het dweilen van de vloer met afwisselend zeep en schoon water.

Wilt u deze natuurstenen vloer in het echt bekijken of meer informatie over deze travertinvloer die wij hebben geplaatst in deze woning in Zoeterwoude, neem dan contact met ons op. Uiteraard bent u ook welkom om deze vloer in het echt te komen bekijken in onze showroom.

Wilt u onze producten komen bewonderen?

Kom langs in onze showroom voor een goed en eerlijk advies

Afspraak maken