Achterhoek

Op enkele kilometers van de Nederlands-Duitse grens is afgelopen zomer de woning opgeleverd van de nieuwe bewoners. De woning, een imposante notarissenwoning, ligt aan de rand van het bos waar de bewoners heerlijk genieten van de natuur en hun nieuwe woning.

Er is gekozen voor een travertin vloer in lichte kleurtinten. Deze kleurselectie wordt ‘travertin light’ genoemd en is te verkrijgen in verschillende maatvoeringen. Om de lengte van de woning te accentueren, is gekozen voor een banen verband met verschillende breedten waarbij de lengte van de tegels telkens varieert.

Onderhoud van de travertin tegels

Het travertin light is een gemakkelijke vloer in onderhoud, waarbij dweilen met slechts een scheut natuurzeep door het dweilwater in de meeste situaties voldoende is. Hierdoor ontstaat er een natuurlijke beschermlaag op de vloertegels die voldoende bescherming biedt tegen de meest voorkomende ongelukjes die in het huishouden gebeuren zoals het morsen van koffie, thee, bier of wijn.

Het plaatsen van travertin tegels

Het travertin is door zijn geringe dikte van slechts 1.2cm of 1.5cm (afhankelijk van de maatvoering tegels), een vloertegel die bij uitstek geschikt is om te verlijmen op de afdekvloer. Na het plaatsen van de natuurstenen vloertegels, worden deze afgevoegd met een voegkleur naar keuze. Veel mensen kiezen voor een lichte voegkleur tussen de travertin tegels zoals Pergamon of Zandbeige.

Afspraak maken

Wilt u onze producten komen bewonderen?

Kom langs in onze showroom voor een goed en eerlijk advies

Afspraak maken