showroom

Een wereld vol inspiratie

Een bezoek aan onze showroom in Ameide opent de deur naar een wereld vol inspiratie. Onze natuurstenen vloeren worden niet alleen gepresenteerd als tegels, maar ook als voorbeeldvloeren van ongeveer 10 m2.

Dit maakt onze showroom tot een bijzonder sfeervolle ruimte waar u onze vloerencollectie als leefbare oppervlakken kunt ervaren. Op deze manier komen de tegels veel beter tot hun recht en krijgt de vloer echt karakter. Het helpt u ook om zich een beter beeld te vormen van hoe de vloer er in uw eigen huis uit zou kunnen zien.

natuursteen vloeren showroom

Goed en eerlijk advies in onze showroom

In de showroom staan onze specialisten klaar om u verder te helpen bij het vinden van uw nieuwe droomvloer. Of u nu vragen heeft over de afwerkingen, kleuren of het onderhoud. Wij zijn in staat uw vragen te beantwoorden. Zo kunt u de juiste vloerkeuze zonder twijfel maken.

Wilt u zeker zijn van een adviesmoment? Dan is het verstandig om telefonische of online alvast een afspraak in te plannen.

Onze showroom is echter ook zonder afspraak vrij toegankelijk. Loop vrijblijvend bij ons naar binnen en laat u verrassen door ons uitgebreide aanbod. Tot snel!

Wilt u onze producten bewonderen?

Kom langs in onze showroom

Openingstijden
Ma - vr: 08:00 - 17:00 Za: 09:00 - 16:30
Afspraak maken