over ons

Openingstijden

Ma - vr:
08:00 - 17:00
Za:
09:00 - 16:30

Over ons

Uw vloer, onze passie

Met onze slogan willen we benadrukken dat het kiezen van een vloer meer inhoudt dan alleen maar naar de kleur van de steen kijken. We nemen graag de tijd om samen met onze klanten de juiste natuurstenen vloer te selecteren, rekening houdend met factoren zoals de stijl van het huis, het interieur en de behoeften van het gezin.

Afspraak maken

Van de groeven naar bij u thuis

Gaat u met ons mee naar Frankrijk en Marokko?

Veel van onze vloeren worden rechtstreeks ingekocht bij groeven, waardoor het vaak mogelijk is om zelf een afwerking te kiezen. Dit betekent dat u niet gebonden bent aan een vloertegel met een grove randafwerking, maar dat u de natuurstenen vloer vrijwel geheel naar eigen wens kunt laten maken.

Team

Johan van der Grijn

Eigenaar & adviseur

Eigenaar van Kersbergen en één van de vaste aanspreekpunten voor klanten met vragen. Heeft veel kennis van natuurstenen vloeren als ook het verwerken ervan. Hij is sinds 2003 al werkzaam bij Kersbergen en heeft het bedrijf enkele jaren geleden van zijn schoonvader Gerrit Kersbergen overgenomen.

Willem Speijer

Adviseur

Al ruim 15 jaar werkzaam bij Kersbergen en verantwoordelijk voor de verkoop van vloeren. Begeleidt u van de eerste stap in het aankoopproces tot de uiteindelijke oplevering en aftersales. Heeft u vragen over een product op onze website of over een advertentie in een woonblad? Willem helpt u verder.

Patricia

Administratie

Patricia regelt de administratie en is het aanspreekpunt voor vragen over facturen. Zij is inmiddels al ruim 6 jaar bij Kersbergen het aanspreekpunt voor administratieve vragen.

Tim

Magazijnmedewerker

Heeft u uw droomvloer uiteindelijk gevonden? Dan moet deze worden besteld bij de betreffende groeve of moet deze worden klaargezet in ons magazijn. Veel vloeren hebben wij namelijk op voorraad en kunnen dan ook vaak op korte termijn leveren. Onze collega Tim zorgt dat alle bestellingen klaarstaan en op tijd worden verstuurd naar de klanten.

André Huizer

Tegellegger

De rustheid hemzelve, André maak je niet snel zenuwachtig. Met zijn pensioensleeftijd in zicht, plaatst hij nog iedere dag met plezier natuursteen tegels. Al bijna 45 jaar plaatst André natuurstenen vloeren in woningen, van badkamer tot keukenvloer. André is nog een ‘echte tegelzetter’ die de kunst van tegels met ongelijke dikte kan plaatsen in een speciebed of legmortel. Ben je dus op zoek naar een tegelzetter die antieke plavuizen kan plaatsen? Dan is André Huizer met zijn collega’s dé geschikte partij als tegelzetter.

Jeroen te Wolde

Tegellegger

Een vraagbaken waar je met al je technische vragen terecht kunt. Jeroen is de man die je vol vertrouwen jouw natuurstenen vloer kunt laten plaatsen. Met een achtergrond als natuursteenhandelaar is hij bovendien bekend met enorm veel natuursteensoorten en diens eigenschappen. Hierdoor weet je zeker dat de vloer netjes wordt geplaatst. Jeroen werkt net als André Huizer samen met een vast aantal mensen om zich heen die net zo begaan zijn met het plaatsen van natuursteen tegels als hijzelf.

Wilt u onze producten bewonderen?

Kom langs in onze showroom

Openingstijden
Ma - vr: 08:00 - 17:00 Za: 09:00 - 16:30
Afspraak maken