Home  Oude plavuizen antieke estrikken  Antieke plavuizen - nieuw gemaakt rood - oranje

Antieke plavuizen - nieuw gemaakt rood - oranje

De antieke plavuizen in de zalm/roze tint is een schitterende tegel met een warme zachte uitstraling. De estrikken zijn nieuw gemaakt en hebben een vaste maatvoering van 22*22cm met een vaste dikte van 2cm. Het voordeel hiervan is dat deze gemakkelijk zijn te verlijmen en (net als alle andere oude estrikken) geschikt zijn voor vloerverwarming. U kunt er eveneens voor kiezen om de antieke estrikken te behandelen met oxaanolie. Door deze oxaanolie verdunt aan te brengen op de vloer, krijgen de tegels een dichte beschermlaag die gelijk een kleurverdiepend effect geeft.

Antieke estrikken zijn vaak te vinden in antieke panden zoals oude boerderijen en geven deze panden dan ook de karakteristieke uitstraling. Door het gebruik van deze estrikken met de antieke uitstraling maar die met het gemak van heden zijn te verwerken, kunt u deze sfeer in vrijwel elk type woning creëren.

De antieke estrikken nieuw gemaakt is te verkrijgen voor € 39.95 per vierkante meter inclusief 21% btw.Vragen over Antieke plavuizen - nieuw gemaakt rood - oranje?

Wilt u meer weten over Antieke plavuizen - nieuw gemaakt rood - oranje of wilt u een offerte, vul dan ons reactieformulier in. Natuurlijk ben u ook altijd welkom in onze showroom in Ameide (Zederik).

Gerelateerde producten


  1. Gesmoorde estriken nieuw gemaakt
    Grijs gesmoorde estriken

  1. Antieke plavuizen
    Antieke plavuizen geglazuurd

Meer informatie

Heeft u vragen? Stel ze gerust, onze specialisten staan u graag te woord.

Vrijblijvend een offerte ontvangen?
Kersbergen -De Zodeslagen 5 -4233 GK Ameide (Zuid-Holland) Nederland
info@kersbergen.nl -Tel: 0183-600993 -Fax: 0183-600393