VRAAG / OFFERTE

Oude plavuizen en antieke estrikken – Oude Hollandse geglazuurde plavuizen

Oude plavuizen, antieke plavuizen of antieke estrikken zijn allemaal synoniemen voor de antieke plavuizen. Deze antieke plavuizen zijn afkomstig uit Nederland  en zijn te verkrijgen in diverse varianten.

 

De oude plavuizen uit Nederland zijn er in diverse varianten te verkrijgen zoals de geglazuurde antieke plavuizen in  de kleurtinten geel, groen en honingbruin. Vaak worden deze plavuizen gecombineerd met de Hollandse antieke plavuizen in de rood/oranje-tinten zoals op de diverse foto’s.

 

Door de sloop van oude boerderijen en monumentale panden komen vaak oude bouwmaterialen vrij zoals deze antieke plavuizen in de diverse uitvoeringen. Wij kopen deze partijen op en maken al deze plavuizen met de hand schoon en selecteren deze op kwaliteit. Deze antieke plavuizen worden op pallets of in kratten geplaatst waarna ze klaar zijn voor een tweede leven.

 

Zoals u op onderstaande foto’s kunt zien, hebben de handgevormde Hollandse oude plavuizen geringe kleurschakering. Bent u op zoek naar een vloer met meer kleurschakering, kunt u kiezen voor de antieke estrikken uit Frankrijk. De geglazuurde oude Hollandse plavuizen zijn te verkrijgen vanaf € 119,95 per vierkante meter inclusief 21% btw afhankelijk van de kwaliteit van de partij. 

demo1
Wilt u meer informatie over onze antieke plavuizen geglazuurd?