Proeftegel ophalen

Oude stenen

Diverse partijen oude stenen

Stap in de geschiedenis met onze collectie oude stenen, waar elke steen een verhaal vertelt en een vleugje tijdloze grandeur aan uw interieur toevoegt.

Materiaal
Waalsteen, Ijsselsteen, vechtsteen, rijnsteen, zwarte paepesteen
Bewerking
-
Tint
Meerere kleuren mogelijk
Afmetingen
Vraag in onze showroom naar de uitgebreide mogelijkheden
-
Plan showroombezoek
50+ varianten tegels
Grote voorraad
Persoonlijk contact
Levenslang woonplezier
400 m2 showroom
Afspraak maken

Omschrijving

Antieke stenen of oude stenen om te metselen in zowel handvorm als machinale uitvoering is van origine onze specialiteit. Bij de sloop van oude panden zoals boerderijen, herenhuizen en grachtenpanden komen vaak de antieke metselstenen zoals oude ijsselsteentjes en oude waalstenen of rijnstenen vrij.

Wij kopen deze oude metselstenen in en maken deze allemaal met de hand schoon waarna ze worden geselecteerd op kwaliteit en op pallets worden gezet om weer verkocht te worden.

Afspraak maken

Meerdere doeleinden

Tegenwoordig worden de antieke metselstenen gebruikt voor meerdere doeleinden zoals restauratie van kerken en boerderijen, maar ook voor nieuwbouw. De oude metselstenen hebben stuk voor stuk een geschiedenis wat ervoor zorgt dat ze sfeer en identiteit uitstralen. Vaak zijn ze dan ook te vinden in een open haard bij bestaande huizen.

Bent u op zoek naar een specifieke oude steen en wilt u weten of wij u hierbij kunnen helpen? Neem contact met ons op over onze huidige voorraad oude stenen. Omdat het oude stenen zijn, wisselt de voorraad namelijk regelmatig.

Meer informatie

Wat onze klanten zeggen

Klanten beoordelen ons met een 8,2 op Google reviews

9,2

Een mooie ruime showroom met veel prachtige vloeren! Je merkt echt dat ze passie voor hun producten hebben in hun verhaal en advies. Wij hebben uiteindelijk gekozen voor een Bourgondische dallen vloer en zijn er tot op vandaag nog zeer tevreden over. Nogmaals bedankt voor alle hulp.

- Jessica
9,2

Wauw.....wat een fantastische uitgebreide showroom met vele fraaie voorbeeldvloeren. Het personeel is erg kundig en de adviezen zijn waardevol. Kortom een fijn en vriendelijk bedrijf waar we een zeer mooie en onderhoudsvrije vloer hebben gekocht. Vrienden en kennissen zijn jaloers op onze mooie natuurstenen vloer šŸ˜€šŸ˜ƒ Een aanrader!!!

- Agnes

Wil je onze producten bewonderen?

Kom langs in onze showroom

Openingstijden
Ma - vr: 08:00 - 17:00 Za: 09:00 - 16:30
Afspraak maken