Proeftegel ophalen

Oude Franse plavuizen

Ervaar de historische pracht met onze oude Franse plavuizen. Tegels doordrenkt met de tijdloze charme van Frankrijk voor uw interieur.

Materiaal
Keramiek
Bewerking
-
Tint
Rood, oranje
Vloerverwarming
Ja
Afmetingen
Vraag in onze showroom naar de uitgebreide mogelijkheden
Circa 17 x 17cm
Plan showroombezoek
50+ varianten tegels
Grote voorraad
Persoonlijk contact
Levenslang woonplezier
400 m2 showroom
Afspraak maken

Omschrijving

De oude Franse plavuizen kenmerken zich door de zachte rode en oranje tinten en zijn verkrijgbaar in het kleinere formaat van circa 17Ɨ17 cm.

Deze tegels hebben een rijke geschiedenis en sommige partijen kunnen zelfs 400 jaar oud zijn. De oude Franse plavuizen kopen wij op bij handelaren in Frankrijk die deze tegels uit sloopwerken redden en ze schoonmaken, zodat ze opnieuw gebruikt kunnen worden.

Omdat de oude Franse plavuizen behoorlijk in dikte kunnen verschillen, raden wij aan om deze oude tomettes direct in uw cementdekvloer te laten plaatsen. Zo kan gemakkelijk het dikteverschil tussen de tegels worden opgevangen en kunt u net als uw voorgangers, genieten van een heerlijk Franse vloer.

Afspraak maken

Het plaatsen van oude Franse plavuizen

De oude plavuizen kunt u, zoals hierboven is aangegeven, het best direct in uw dekvloer plaatsen. Mocht dit geen mogelijkheid zijn, omdat er bijvoorbeeld al een dekvloer is gestort, dan kunt u de tegels verwerken in een leg- en egalisatiemortel. Deze mortel is speciaal geschikt voor grote dikteverschillen en kunt u alsnog genieten van een vloer van Franse estrikken.

Als u deze tegels niet zelf kunt leggen, dan willen wij u uiteraard graag helpen. Samen met ons vaste netwerk van tegelzetters kunnen wij u helpen de gewenste vloer zo perfect mogelijk in uw woning te krijgen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Meer informatie

Wat onze klanten zeggen

Klanten beoordelen ons met een 8,2 op Google reviews

9,2

Een mooie ruime showroom met veel prachtige vloeren! Je merkt echt dat ze passie voor hun producten hebben in hun verhaal en advies. Wij hebben uiteindelijk gekozen voor een Bourgondische dallen vloer en zijn er tot op vandaag nog zeer tevreden over. Nogmaals bedankt voor alle hulp.

- Jessica
9,2

Wauw.....wat een fantastische uitgebreide showroom met vele fraaie voorbeeldvloeren. Het personeel is erg kundig en de adviezen zijn waardevol. Kortom een fijn en vriendelijk bedrijf waar we een zeer mooie en onderhoudsvrije vloer hebben gekocht. Vrienden en kennissen zijn jaloers op onze mooie natuurstenen vloer šŸ˜€šŸ˜ƒ Een aanrader!!!

- Agnes

Wilt u onze producten bewonderen?

Kom langs in onze showroom

Openingstijden
Ma - vr: 08:00 - 17:00 Za: 09:00 - 16:30
Afspraak maken