Proefdakpan ophalen

Oud Hollandse dakpannen

Vraag naar de huidige voorraadstand

Betreed de tijdloze allure van vervlogen tijden met onze Oud-Hollandse dakpannen. Elk stuk ademt geschiedenis uit en voegt een vleugje rustieke charme toe aan uw dak, terwijl het de duurzaamheid en esthetiek van traditioneel vakmanschap behoudt.

Materiaal
Klei
Bewerking
-
Tint
Meerdere tinten mogelijk
Afmetingen
Vraag in onze showroom naar de uitgebreide mogelijkheden
-
Plan showroombezoek
50+ varianten tegels
Grote voorraad
Persoonlijk contact
Levenslang woonplezier
400 m2 showroom
Afspraak maken

Omschrijving

Op een oude woning horen oud Hollandse dakpannen te liggen. Deze dakpannen kunnen wel 300 jaar of zelfs nog iets ouder zijn en zijn verkrijgbaar in drie varianten: rood, gesmoord en geglazuurd.

Afspraak maken

Meer over het voordeel en aanbod

Het voordeel van deze dakpannen is dat vrijwel elke partij van dit type pan aansluit op andere partijen. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over verschillende partijen dakpannen. Dit is dan ook de reden dat wij uitsluitend oud Hollandse dakpannen in- en verkopen.

Omdat het aanbod van de oude dakpannen fluctueert, kunt u ons het best eerst even bellen voordat u een bezoek brengt. Dit om teleurstelling te voorkomen. Bent u op zoek naar deze dakpannen of heeft u ze wellicht te koop? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer informatie

Wat onze klanten zeggen

Klanten beoordelen ons met een 8,2 op Google reviews

9,2

Een mooie ruime showroom met veel prachtige vloeren! Je merkt echt dat ze passie voor hun producten hebben in hun verhaal en advies. Wij hebben uiteindelijk gekozen voor een Bourgondische dallen vloer en zijn er tot op vandaag nog zeer tevreden over. Nogmaals bedankt voor alle hulp.

- Jessica
9,2

Wauw.....wat een fantastische uitgebreide showroom met vele fraaie voorbeeldvloeren. Het personeel is erg kundig en de adviezen zijn waardevol. Kortom een fijn en vriendelijk bedrijf waar we een zeer mooie en onderhoudsvrije vloer hebben gekocht. Vrienden en kennissen zijn jaloers op onze mooie natuurstenen vloer šŸ˜€šŸ˜ƒ Een aanrader!!!

- Agnes

Wilt u onze producten bewonderen?

Kom langs in onze showroom

Openingstijden
Ma - vr: 08:00 - 17:00 Za: 09:00 - 16:30
Afspraak maken