Proeftegel ophalen

Nieuwe rode estrikken

Te zien als voorbeeldvloer in onze showroom

Voeg een vleugje passie en tijdloze charme toe aan uw interieur met onze rode estrikken.

Materiaal
Keramiek
Bewerking
Tint
Rood
Vloerverwarming
Ja
Afmetingen
Vraag in onze showroom naar de uitgebreide mogelijkheden
22 x 22cm
Plan showroombezoek
50+ varianten tegels
Grote voorraad
Persoonlijk contact
Levenslang woonplezier
400 m2 showroom
Afspraak maken

Omschrijving

Omdat het aanbod van de Hollandse rode plavuizen steeds beperkter wordt, hebben wij deze plavuizen laten namaken. Het resultaat is deze vloer van nieuwe rode plavuizen in de gelijke maatvoering van 22×22 cm.

Het grote voordeel van deze tegels is dat ze vrijwel altijd voorradig zijn en bovendien allemaal gelijk zijn in dikte. De dikte van deze plavuizen is slechts 2 cm, waardoor u deze tegels gemakkelijk kunt verlijmen op uw nieuwe of bestaande dekvloer.

In onze showroom hebben wij een voorbeeldvloer van deze vloertegels en wij nodigen u graag uit om deze in het echt te komen bekijken.

Afspraak maken

Hoe onderhoud ik de nieuwe rode plavuizen?

Deze plavuizen zijn vergelijkbaar met vrijwel alle andere plavuizenvloeren in hun onderhoudsgemak. Dankzij de variatie in kleur en textuur van de vloer vallen vlekken nauwelijks op, en meestal is regelmatig dweilen met water en natuurzeep afdoende.

Overweeg ook een beschermend middel, zoals Superfix of bijenwas, aan te brengen na het leggen en drogen van de vloer. Deze middelen bieden directe bescherming aan uw vloer, terwijl de bescherming bij enkel dweilen met water en zeep tijd nodig heeft om op te bouwen.

Voor meer informatie over het onderhoud en bescherming van uw plavuizenvloer kunt u contact met ons opnemen. We staan klaar om u te adviseren over diverse producten en mogelijkheden.

Meer informatie

Wat onze klanten zeggen

Klanten beoordelen ons met een 8,2 op Google reviews

9,2

Een mooie ruime showroom met veel prachtige vloeren! Je merkt echt dat ze passie voor hun producten hebben in hun verhaal en advies. Wij hebben uiteindelijk gekozen voor een Bourgondische dallen vloer en zijn er tot op vandaag nog zeer tevreden over. Nogmaals bedankt voor alle hulp.

- Jessica
9,2

Wauw.....wat een fantastische uitgebreide showroom met vele fraaie voorbeeldvloeren. Het personeel is erg kundig en de adviezen zijn waardevol. Kortom een fijn en vriendelijk bedrijf waar we een zeer mooie en onderhoudsvrije vloer hebben gekocht. Vrienden en kennissen zijn jaloers op onze mooie natuurstenen vloer 😀😃 Een aanrader!!!

- Agnes

Wilt u onze producten bewonderen?

Kom langs in onze showroom

Openingstijden
Ma - vr: 08:00 - 17:00 Za: 09:00 - 16:30
Afspraak maken