Proeftegel ophalen

Nieuwe kleine plavuizen

Als voorbeeldvloer te zien in onze showroom

Geef uw ruimte een eigentijdse flair met onze collectie kleine plavuizen, perfect voor het harmonieus combineren van stijl en functionaliteit.

Materiaal
Keramiek
Bewerking
-
Tint
Oranje, rood
Vloerverwarming
Ja
Afmetingen
Vraag in onze showroom naar de uitgebreide mogelijkheden
15 x 15cm
Plan showroombezoek
50+ varianten tegels
Grote voorraad
Persoonlijk contact
Levenslang woonplezier
400 m2 showroom
Afspraak maken

Omschrijving

Deze nieuwe kleine plavuizen is het alternatief voor de oude Franse plavuizen en heeft als grote voordeel dat deze allemaal gelijk zijn in dikte. Dit betekent dat u de tegels gemakkelijk kunt verlijmen op een cementdekvloer en u geen rekening hoeft te houden met grote dikteverschillen in de tegels onderling.

De grootte van de nieuwe kleine plavuizen is circa 16×16 cm en de dikte is ongeveer 2 cm. Deze tegels kunt u herkennen aan de kleine spikkeltjes in de klei en de zachte kleuren van oranje en rood. Deze plavuizen vloer hebben wij als voorbeeldvloer in de showroom liggen. U bent welkom om deze tegels in het echt te komen bewonderen.

Afspraak maken

Hoe plaats ik deze nieuwe kleine plavuizen?

Omdat deze tegels vrijwel gelijk van dikte zijn, kunt u de tegels gemakkelijk op een dekvloer verlijmen. Gebruik hiervoor een wat grovere lijmkam om de kleine dikteverschillen van zo’n 3-4 mm op te vangen. Onze tegelzetters gebruiken vaak een lijmkam van 12-15 mm. Om deze tegels zo netjes mogelijk te verwerken, kunt u het best gebruik maken van een laser om zo rechte lijnen in uw tegelwerk te krijgen.

Wij begrijpen dat niet elke klant een laser-apparaat heeft, maar een ouderwets draad spannen geeft een vergelijkbaar resultaat. Wij gebruiken voor deze nieuwe kleine plavuizen flexibele tegellijm die geschikt is voor vloerverwarming. Enkele bekende merken zijn Sopro, Coba, Schönox of Ardex.

Bent u van plan om deze vloer zelf te leggen en heeft u vragen over welk type lijm u hiervoor kunt gebruiken? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Meer informatie

Wat onze klanten zeggen

Klanten beoordelen ons met een 8,2 op Google reviews

9,2

Een mooie ruime showroom met veel prachtige vloeren! Je merkt echt dat ze passie voor hun producten hebben in hun verhaal en advies. Wij hebben uiteindelijk gekozen voor een Bourgondische dallen vloer en zijn er tot op vandaag nog zeer tevreden over. Nogmaals bedankt voor alle hulp.

- Jessica
8,9

Wauw.....wat een fantastische uitgebreide showroom met vele fraaie voorbeeldvloeren. Het personeel is erg kundig en de adviezen zijn waardevol. Kortom een fijn en vriendelijk bedrijf waar we een zeer mooie en onderhoudsvrije vloer hebben gekocht. Vrienden en kennissen zijn jaloers op onze mooie natuurstenen vloer 😀😃 Een aanrader!!!

- Agnes

Wilt u onze producten bewonderen?

Kom langs in onze showroom

Openingstijden
Ma - vr: 08:00 - 17:00 Za: 09:00 - 16:30
Afspraak maken