Proeftegel ophalen

Geglazuurde plavuizen

Uit voorraad leverbaar

Oude plavuizen of antieke estrikken zijn allemaal synoniemen voor de antieke terracotta tegels.

Materiaal
Keramiek
Bewerking
-
Tint
Geel, groen, honingbruin, rood, oranje
Vloerverwarming
Ja
Afmetingen
Vraag in onze showroom naar de uitgebreide mogelijkheden
22 x 22 cm
Plan showroombezoek
50+ varianten tegels
Grote voorraad
Persoonlijk contact
Levenslang woonplezier
400 m2 showroom
Afspraak maken

Omschrijving

De antieke plavuizen zijn afkomstig uit hoofdzakelijk Nederland en Frankrijk en zijn te verkrijgen in diverse varianten.

De oude plavuizen uit Nederland zijn er in diverse varianten te verkrijgen zoals de geglazuurde antieke plavuizen in  de kleurtinten geel, groen en honingbruin. Vaak worden deze plavuizen gecombineerd met de Hollandse antieke plavuizen in de rood/oranje-tinten zoals op de diverse foto’s.

Afspraak maken

Nieuw leven voor antieke plavuizen

Door de sloop van oude boerderijen en monumentale panden komen vaak oude bouwmaterialen vrij zoals deze antieke plavuizen in de diverse uitvoeringen. Wij kopen deze partijen op en maken al deze plavuizen met de hand schoon en selecteren deze op kwaliteit. Deze antieke plavuizen worden op pallets of in kratten geplaatst, waarna ze klaar zijn voor een tweede leven.

Meer informatie

Wat onze klanten zeggen

Klanten beoordelen ons met een 8,2 op Google reviews

9,2

Een mooie ruime showroom met veel prachtige vloeren! Je merkt echt dat ze passie voor hun producten hebben in hun verhaal en advies. Wij hebben uiteindelijk gekozen voor een Bourgondische dallen vloer en zijn er tot op vandaag nog zeer tevreden over. Nogmaals bedankt voor alle hulp.

- Jessica
9,2

Wauw.....wat een fantastische uitgebreide showroom met vele fraaie voorbeeldvloeren. Het personeel is erg kundig en de adviezen zijn waardevol. Kortom een fijn en vriendelijk bedrijf waar we een zeer mooie en onderhoudsvrije vloer hebben gekocht. Vrienden en kennissen zijn jaloers op onze mooie natuurstenen vloer 😀😃 Een aanrader!!!

- Agnes

Wilt u onze producten bewonderen?

Kom langs in onze showroom

Openingstijden
Ma - vr: 08:00 - 17:00 Za: 09:00 - 16:30
Plan showroombezoek