Alblasserdam

Wat begon als wat schetsen op papier, resulteerde uiteindelijk in dé droomwoning van deze familie in Alblasserdam. Enkele jaren geleden kwamen er verschillende kavels in de verkoop en de toekomstige bewoners twijfelden geen moment. Dit was de dé plek waar zij samen oud wilden worden. Zij kochten een vrij kavel en gingen op zoek naar architect en aannemer. Later in het bouwtraject gingen de bewoners op pad voor het interieur van de woning en zij kwamen voor de vloertegels uiteindelijk bij ons terecht.

De bewoners waren op zoek naar vloertegels die aansluiten bij hun wensen en en ideeën voor het interieur. Zo kozen zij een landelijke keuken met een vloer van oude Hollandse plavuizen. In de woonkamer en hal werd er gekozen voor een natuurstenen vloer van leisteen zwart. Dit geeft goed contrast bij de keukenvloer.

Droom weg in deze woning

In de badkamer ensuite is gekozen voor vloertegels van Bourgondische dallen Dordogne in klein formaat van 20x20cm. Door het kleine formaat en de tekening van het gesteente, is het een vloertegel waar weinig op te zien is. Bovendien hebben de bewoners ervoor gekozen om de vloer te impregneren. Dit geeft de vloer een transparante bechermlaag en vermindert aanzienlijk de vlekvorming in de doucheruimte. Het kleine formaat van de vloertegels zorgt bovendien voor voldoende grip in de natte ruimten.

Logeren in jaren ’30 stijl

Op de overloop is het toilet en een algemene badkamer te vinden. Het bijzondere van deze ruimten, is dat deze geheel in de jaren ’30 stijl zijn ingericht. Er is gekozen voor terrazzo vloertegels en Art-deco wandtegels. Beide materialen hebben wij voor de klant op maat laten maken om deze stijl zo echt mogelijk na te bootsen.

Wilt u onze producten komen bewonderen?

Kom langs in onze showroom voor een goed en eerlijk advies

Afspraak maken