Naar het nieuwsoverzicht

In het vizier: nieuwbouwproject Blaricummermeent

door

Achtergrondinformatie Blaricummermeent

De Blaricummermeent is een nieuwbouwproject dat wordt gerealiseerd aan de noordzijde van Blaricum. Het project wordt bestempeld als de meest ambitieuze dorpsuitbreiding van Nederland, waarbij er in totaal circa 870 nieuwe woningen worden gebouwd, opgedeeld in diverse fasen.

Blaricummermeent wordt gevormd door twee gebieden: Delta en Stroom. Het gebied Stroom is momenteel volop in ontwikkeling waarbij er vooral vrijstaande villa's, twee-onder-een-kapwoningen en kleine blokken met rijwoningen worden gebouwd. Bovendien zijn er in het gebied diverse kavels beschikbaar voor eigen bouw. 

Vloerkeuze in uw nieuwe woning

Heeft u een nieuwe woning gekocht in Blaricummermeent, van harte gefeliciteerd! Dit is voor u een periode waar het interieur van uw nieuwe woning aandacht vraagt, want heeft u al gedacht over de nieuwe keuken, kiest u voor nieuw meubilair en heel belangrijk; wat voor vloer kiest u?

Wij helpen u graag bij deze keuze en lichten u graag voor over de mogelijkheden in natuursteenvloeren. U bent van harte welkom in onze showroom in Ameide.

Kersbergen -De Zodeslagen 5 -4233 GK Ameide (Zuid-Holland) Nederland
info@kersbergen.nl -Tel: 0183-600993 -Fax: 0183-600393