Nieuwe website met vloerinspiratie is online

Nieuwe website met vloerinspiratie is online

Laat u inspireren door onze collectie natuurstenen vloeren op de vernieuwde website

Eindelijk is het moment daar dat onze vernieuwde website online is! Wij hebben afgelopen tijd hard achter de schermen aan de website gewerkt en hebben veel nieuwe producten in ons assortiment opgenomen. Ook zijn wij langs verschillende klanten gereden om foto’s te maken van het eindresultaat van hun verbouwde woning. Deze foto’s laten wij graag ter inspiratie aan u zien in de rubriek ‘realisaties’.

Nieuwe natuurstenen vloeren in het assortiment

Wij hebben diverse nieuwe natuurstenen vloeren aan ons assortiment toegevoegd. Ook hebben we onze vloeren opnieuw ingedeeld op basis van uitstraling en herkomst van het gesteente.

Dit betekent voor u dat de collectie ‘Bourgondische dallen’ is uitgebreid en de collectie ‘natuursteen dallen’ is komen te vervallen. De reden hiervan is dat het voor veel van onze klanten belangrijk is dat zij een mooie, sprekende vloer zoeken. Het maakt voor velen niet uit of het Franse dallen zijn zoals de Niveaux Gris of Marokkaanse kalksteen zoals de Saint Emelion.

Beide vloeren zijn prachtig en voor beide vloeren geldt bovendien dat de keuze in bewerking en maatvoering ruim is. Dit betekent voor ons dat de term Bourgondische dallen het type uitstraling weergeeft en het land van herkomst van de gesteenten minder belangrijk is.

Goedkope Bourgondische dallen

Doordat wij de scheiding van herkomst van onze dallen hebben losgelaten en dus niet alleen maar Franse kalkstenen vloeren deze benaming geven, is het assortiment van de Bourgondische dallen behoorlijk vergroot. Hierdoor zijn er verschillende nieuwe dallen in het assortiment te vinden die aantrekkelijk zijn geprijsd. Zo hebben we nu ook vloeren die geschikt zijn voor verbouwingen met een strakker budget.

Bent u geinteresseerd in één van onze vloeren en wilt u deze in het echt bekijken? Kom vrijblijvend langs in onze showroom en laat u verleiden door de wondere wereld van onze natuurstenen vloeren.

Overzicht natuursteen vloeren