Natuurstenen vloeren bekijken in de showroom nabij Vianen

Online oriënteren voor bezoek aan onze showroom nabij Vianen

Mocht uw droomvloer wellicht een natuursteen vloer zijn, hoeft u niet direct onze showroom nabij Vianen te bezoeken. Zo hebben wij een ruime keuze uit verschillende Bourgondische dallentravertin vloeren en het welbekende Belgisch hardsteen.

Natuursteen vloer voor een aantrekkelijke prijs

Onze natuurstenen vloeren zijn afkomstig uit verschillende landen, verspreid over de hele wereld. Omdat wij veel van deze vloertegels rechtstreeks bij groeves kopen, kunnen wij onze vloeren aanbieden tegen aantrekkelijke prijzen.

Bovendien maakt dit het mogelijk om de tegels van uw droomvloer naar eigen wens te bewerken. Op deze manier hebben wij de afgelopen jaren een uniek assortiment natuurstenen vloeren opgebouwd, met vloertegels die toepasbaar zijn in vrijwel elke interieurstijl.

Ruime showroom met een groot assortiment aan natuurstenen vloeren

Wanneer u onze tegels en vloeren wilt bekijken, dan bent u van harte welkom in onze showroom in Ameide, vlakbij Vianen. Onze showroom is makkelijk bereikbaar vanuit Vianen en omgeving, dicht bij de snelwegen A2 en A27 op de Zodeslagen 5 te Ameide. Slechts 8 kilometer van Vianen zijn wij verwijderd.

In onze ruime showroom van 400m2 laten wij ons assortiment natuursteen vloeren in voorbeeldopstellingen zien van 8-10m2. Zo krijgt u een goed idee van de mogelijkheden en de uitstraling van diverse vloeren met unieke natuursteen tegels.

Uitmuntende service tijdens de zoektocht naar uw natuursteen droomvloer

Zit uw droomvloer van natuursteen er toch niet tussen? Of heeft u een afbeelding van uw droomvloer waarvan u wilt weten of wij deze vloertegels kunnen leveren? Dan helpen we u graag verder met uw zoektocht naar de perfecte vloertegels om uw droomvloer te realiseren!

Samen met ons netwerk, ook buiten Vianen en omgeving, van partners in natuursteen vloeren weten wij zeker dat u uw droomvloer zult vinden.

Op zoek naar een unieke natuurstenen vloer?

Kom langs in onze showroom voor een goed en eerlijk advies over natuurstenen vloeren.

Afspraak maken

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.