natuurstenen-vloer-vianen
natuurstenen-vloer-vianen
natuurstenen-vloer-vianen
natuurstenen-vloer-vianen
natuurstenen-vloer-vianen
natuurstenen-vloer-vianen
natuurstenen-vloer-vianen
natuurstenen-vloer-vianen
natuurstenen-vloer-vianen
natuurstenen-vloer-vianen

Natuurstenen vloeren bekijken nabij Vianen

Laat u inspireren in onze showroom

In onze showroom in Ameide staan we klaar om u van goed advies te voorzien. Zo kunt u met vertrouwen een juiste vloerkeuze maken. Eentje waar u op een later moment geen spijt van krijgt.

Dit doen we met:

  • Vakkundig advies dat aansluit op uw (woon)wensen
  • Ruime openingstijden van maandag tot zaterdag
  • Compleet assortiment van natuursteen vloeren
  • Samenwerkingen met vaste, betrouwbare tegelzetters
  • Meer dan 30 voorbeeldvloeren ter inspiratie
Afspraak maken
50+ varianten tegels
Grote voorraad
Persoonlijk contact
Levenslang woonplezier
400 m2 showroom

Online oriënteren voor bezoek aan onze showroom nabij Vianen

Een (nieuwe) woning inrichten is altijd een mooi en uitdagend project. Zo ook het kiezen van een nieuwe natuursteen vloer voor uw woning in Vianen of omgeving. Dit doe je niet zomaar één, twee, drie. U wilt er zeker van zijn, dat de gekozen vloer ook écht de juiste keuze is.

Graag helpen wij u bij deze zoektocht. Voordeel van onze natuursteen vloeren is dat deze vrijwel in elke interieurstijl passen. Ze creëren niet alleen een warme, sfeervolle én luxe uitstraling in uw woning. Tevens is het een vloer met een lange levensduur, die zeer onderhoudsvriendelijk is. Wat wenst u nog meer?

Allerlei soorten natuursteen vloeren

Mocht uw droomvloer wellicht een natuursteen vloer zijn, hoeft u niet direct onze showroom nabij Vianen te bezoeken. Zo hebben wij een ruime keuze uit verschillende Bourgondische dallentravertin vloeren en het welbekende Belgisch hardsteen.

Houd er wel rekening mee dat op onze website het grootste gedeelte, maar niet het gehele assortiment terug te vinden is. Uiteraard bent u van harte welkom in onze showroom nabij Vianen om onze gehele collectie te bekijken. Zo kunt u uw potentiële droomvloer in het echt bekijken, eventueel met persoonlijk advies van onze specialisten.

Afspraak maken

Impressie van de showroom

Openingstijden
Ma - vr: 08:00 - 17:00 Za: 09:00 - 16:30
Afspraak maken

Natuursteen vloer voor een aantrekkelijke prijs

Onze natuurstenen vloeren zijn afkomstig uit verschillende landen, verspreid over de hele wereld. Omdat wij veel van deze vloertegels rechtstreeks bij groeves kopen, kunnen wij onze vloeren aanbieden tegen aantrekkelijke prijzen.

Bovendien maakt dit het mogelijk om de tegels van uw droomvloer naar eigen wens te bewerken. Op deze manier hebben wij de afgelopen jaren een uniek assortiment natuurstenen vloeren opgebouwd, met vloertegels die toepasbaar zijn in vrijwel elke interieurstijl.

 

Afspraak maken

50+ varianten natuursteen tegels

Wanneer u specifieke wensen en voorkeuren heeft voor uw droomvloer van natuursteen, bent u bij Kersbergen aan het juiste adres. Het leveren van passend maatwerk staat namelijk hoog bij ons in het vaandel. Wij zijn pas tevreden wanneer u tevreden bent. Levenslang woonplezier, dát is het streven.

Al onze soorten natuursteen vloeren zijn beschikbaar in vele varianten. In totaal wel meer dan 50. Denk hierbij aan de vele afwerkingsmogelijkheden, die elk op hun eigen manier voor een unieke uitstraling zorgen. Van een geborstelde of gezoete tot een gezandstraalde natuursteen vloer, bij ons is het allemaal mogelijk. U kunt zelfs kiezen voor een combinatie van verschillende afwerkingen.

U heeft niet alleen een ruime keuze in afwerkingsmogelijkheden. Dit geldt ook voor de kleur van uw natuursteen vloer. Van antraciet tot beige of blauw, in ons grote kleurenpalet zit er voor ieder wat wils bij.

Ruime showroom met natuursteen vloeren dichtbij Vianen

Uiteraard snappen wij als geen ander dat u niet zomaar een natuursteen vloer via onze website aanschaft. Het is simpelweg een té grote aankoop hiervoor, waar u voor de volle 100% achter wilt staan.

Wanneer u uw potentiële vloer in het echt wilt bewonderen, dan bent u van harte welkom in onze showroom in Ameide, vlakbij Vianen. Onze showroom is makkelijk bereikbaar vanuit Vianen en omgeving, dicht bij de snelwegen A2 en A27 op de Zodeslagen 5 te Ameide. Slechts 8 kilometer van Vianen zijn wij verwijderd.

In onze ruime showroom van 400m² laten wij ons assortiment natuursteen vloeren in voorbeeldopstellingen zien van 8-10m². Zo krijgt u een goed idee van de mogelijkheden en de uitstraling van diverse vloeren met unieke natuursteen tegels. Onze experts staan in de showroom altijd klaar om uw eventuele vragen te beantwoorden of u te voorzien van persoonlijk advies.

Afspraak maken

Uitmuntende service tijdens de zoektocht naar uw natuursteen droomvloer

Zit uw droomvloer van natuursteen er toch niet tussen? Of heeft u een afbeelding van uw droomvloer waarvan u wilt weten of wij deze vloertegels kunnen leveren? Dan helpen we u graag verder met uw zoektocht naar de perfecte vloertegels om uw droomvloer te realiseren!

Samen met ons netwerk, ook buiten Vianen en omgeving, van partners in natuursteen vloeren weten wij zeker dat u uw droomvloer zult vinden.

Op zoek naar een unieke natuurstenen vloer?

Afspraak maken