natuurstenen-vloer-utrecht
natuurstenen-vloer-utrecht
natuurstenen-vloer-utrecht
natuurstenen-vloer-utrecht
natuurstenen-vloer-utrecht
natuurstenen-vloer-utrecht
natuurstenen-vloer-utrecht
natuurstenen-vloer-utrecht
natuurstenen-vloer-utrecht
natuurstenen-vloer-utrecht

Natuursteen vloeren nabij Utrecht

Laat u inspireren in onze showroom

In onze showroom in Ameide staan we klaar om u van goed advies te voorzien. Zo kunt u met vertrouwen een juiste vloerkeuze maken. Eentje waar u op een later moment geen spijt van krijgt.

Dit doen we met:

  • Vakkundig advies dat aansluit op uw (woon)wensen
  • Ruime openingstijden van maandag tot zaterdag
  • Compleet assortiment van natuursteen vloeren
  • Samenwerkingen met vaste, betrouwbare tegelzetters
  • Meer dan 30 voorbeeldvloeren ter inspiratie
Afspraak maken
50+ varianten tegels
Grote voorraad
Persoonlijk contact
Levenslang woonplezier
400 m2 showroom

Online zoektocht naar een nieuwe vloer voor uw woning

U heeft bouw of verbouwplannen voor uw woning, dan komt u vroeg of laat voor de keuze te staan welk type vloer u kiest. Vaak begint de zoektocht naar een nieuwe vloer met online oriëntatie op verschillende websites en inspiratie websites zoals Pinterest, Instagram en uiteraard onze eigen website.

Wij zijn gespecialiseerd in natuursteen vloeren die toepasbaar zijn in vrijwel elke interieurstijl. Om u te helpen en de schoonheid van de natuurstenen vloeren te laten zien, hebben wij een groot deel van ons assortiment natuurstenen vloeren op onze website geplaatst. Dit geeft u de mogelijkheid om de soorten natuursteen eerst online te oriënteren, voordat u eventueel langskomt bij onze showroom nabij Utrecht.

Natuurlijk bent u altijd van harte welkom in onze showroom, met of zonder voorbereiding. Onze experts helpen u graag bij de zoektocht naar uw droomvloer van natuursteen. Naast het ontvangen van persoonlijk advies, krijgt u ook meteen een goede indruk van ons gehele assortiment.

Ruim assortiment van vele soorten natuursteen

Bij Kersbergen hebben wij een ruim assortiment van vele soorten natuursteen. Het grootste gedeelte hiervan is terug te vinden op onze website, maar ons complete assortiment is alleen te vinden in onze showroom. Ons assortiment is onder verdeeld in verschillende typen natuurstenen vloertegels, zoals Belgisch hardsteentravertin vloerenleistenen vloeren en Bourgondische dallen.

Van deze soorten natuursteen hebben wij meer dan 50 verschillende varianten in ons assortiment. Tevens heeft u de keuze uit een groot kleurenpalet. Van antraciet tot blauw of beige, bij ons behoort dit allemaal tot de mogelijkheden.

Afspraak maken

Impressie van de showroom

Openingstijden
Ma - vr: 08:00 - 17:00 Za: 09:00 - 16:30
Afspraak maken

Aantrekkelijke prijzen

Veel van onze natuursteen vloeren kopen wij rechtstreeks in bij groeves verspreid over de heel wereld. Dit heeft een groot voordeel, namelijk het samenstellen van een uniek assortiment tegels met bijzondere bewerkingen.

In sommige gevallen biedt dit de optie om de vloer naar wens van de klant te laten bewerken. Bovendien kunnen wij hierdoor onze vloeren aanbieden tegen aantrekkelijke prijzen.

Afspraak maken

Levenslang woonplezier

Welke natuurstenen vloer het meest geschikt voor u is, hangt mede af van uw specifieke wensen. Graag bespreken wij uw wensen om zodoende uw droomvloer te kiezen. Denk bijvoorbeeld aan de vele afwerkingsmogelijkheden die Kersbergen biedt. Van een geborstelde tot een zoete of gezandstraalde afwerking, bij ons is het allemaal mogelijk. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om verschillende bewerkingen te combineren.

Bij Kersbergen staat het leveren van passend maatwerk hoog in het vaandel. Wij voorzien u graag van een goede voorlichting, zodat u een weloverwogen keuze kan maken. Ons doel is uiteindelijk om u te verzekeren van een vloer waar u levenslang plezier van heeft. Uiteraard informeren wij u ook over het type onderhoud dat uw natuurstenen vloer nodig zal hebben. Dit kan namelijk per soort verschillen.

Natuursteen in het echt bekijken in de showroom in Ameide (Nabij Utrecht)

Zoals gezegd, wij begrijpen dat u niet uw nieuwe vloer koopt via onze website. Daar is het een té grote uitgave voor en u wilt de tegels eerst in het echt bekijken. Daarom nodigen wij u graag uit in onze showroom in Ameide.

Onder de rook van Utrecht, aan de rivier de Lek, ligt Ameide en zijn wij te vinden op De Zodeslagen 5. Met onze showroom van ruim 400m2 aan voorbeeldvloeren van natuursteen tegels, bent u van harte welkom om nog meer inspiratie op te komen doen voor de bouw of verbouwing van uw woning. In onze showroom hebben wij onze natuurstenen vloeren in vakken van 8-10m2 verdeeld,  zodat u een goed idee krijgt van de uitstraling en mogelijkheden van de tegels.

Afspraak maken

Uw vloer, onze passie

Heeft u, ondanks ons grote assortiment, toch niet uw vloer kunnen vinden in onze showroom of heeft u een afbeelding op het internet gevonden van een vloer en u wilt weten of deze vloer ook door ons leverbaar is, dan helpen wij u hier ook graag bij.  Onze slogan is niet voor niets ‘Uw vloer, onze passie’
Samen met ons netwerk van partners in natuurstenen vloeren weten wij zeker dat u uw droomvloer zult vinden.

Op zoek naar een unieke natuurstenen vloer?

Afspraak maken