Natuurstenen vloeren vindt u bij Kersbergen nabij Utrecht

Online zoektocht naar een nieuwe vloer voor uw woning

U heeft bouw of verbouwplannen voor uw woning, dan komt u vroeg of laat voor de keuze te staan welk type vloer u kiest. Vaak begint de zoektocht naar een nieuwe vloer met online oriëntatie op verschillende websites en inspiratie websites zoals Pinterest, Instagram en uiteraard onze eigen website.
 
Wij zijn gespecialiseerd in natuursteen vloeren die toepasbaar zijn in vrijwel elke interieurstijl. Om u te helpen en de schoonheid van de natuurstenen vloeren te laten zien, hebben wij een groot deel van ons assortiment natuurstenen vloeren op onze website geplaatst. Ons assortiment is onder verdeeld in verschillende typen natuurstenen vloertegels, zoals Belgisch hardsteentravertin vloerenleistenen vloeren en Bourgondische dallen.
 
Veel van onze natuursteen vloeren kopen wij rechtstreeks in bij groeves verspreid over de heel wereld. Dit heeft een groot voordeel, namelijk het samenstellen van een uniek assortiment tegels met bijzondere bewerkingen en biedt het in sommige gevallen de optie om de vloer naar wens van de klant te laten bewerken. Bovendien kunnen wij hierdoor onze vloeren aanbieden tegen aantrekkelijke prijzen.
 

Natuursteen in het echt bekijken in de showroom in Ameide (Nabij Utrecht)

Natuurlijk begrijpen wij dat u niet uw nieuwe vloer koopt via onze website. Daar is het een té grote uitgave voor en u wilt de tegels eerst in het echt bekijken. Daarom nodigen wij u graag uit in onze showroom in Ameide.

 
Onder de rook van Utrecht, aan de rivier de Lek, ligt Ameide en zijn wij te vinden op De Zodeslagen 5. Met onze showroom van ruim 400m2 aan voorbeeldvloeren van natuursteen tegels, bent u van harte welkom om nog meer inspiratie op te komen doen voor de bouw of verbouwing van uw woning. In onze showroom hebben wij onze natuurstenen vloeren in vakken van 8-10m2 verdeeld,  zodat u een goed idee krijgt van de uitstraling en mogelijkheden van de tegels.
 

Uw vloer, onze passie

Heeft u, ondanks ons groot assortiment, toch niet uw vloer kunnen vinden in onze showroom of heeft u een afbeelding op het internet gevonden van een vloer en u wilt weten of deze vloer ook door ons leverbaar is, dan helpen wij u hier ook graag bij.  Onze slogan is niet voor niets ‘Uw vloer, onze passie’
Samen met ons netwerk van partners in natuurstenen vloeren weten wij zeker dat u uw droomvloer zult vinden.

Op zoek naar een unieke natuurstenen vloer?

Kom langs in onze showroom voor een goed en eerlijk advies over natuurstenen vloeren.

Afspraak maken

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.