Showroom nabij Rotterdam

Online oriënteren

De natuursteen vloer blijft populair en dat is niet zonder reden. Ze zijn niet alleen een ware lust voor het oog, maar zijn ook nog eens zeer onderhoudsvriendelijk.

Daarnaast zijn natuursteen tegels bij Kersbergen te verkrijgen in verschillende variaties. Zo hebben wij een ruime keuze uit verschillende Bourgondische dallentravertin vloeren en het welbekende Belgisch hardsteen

Mocht u geïnteresseerd zijn in een natuursteen vloer, dan kunt u zich alvast op onze website oriënteren. Houd er wel rekening mee dat ons daadwerkelijke assortiment groter is dan het aanbod dat u op onze website kan zien. Daarom bent u vanzelfsprekend ook van harte welkom in onze showroom nabij Rotterdam!

Uniek assortiment voor een aantrekkelijke prijs

Ons assortiment is zeer groot én divers. Uit bijna elk deel van de wereld hebben wij wel een natuursteen vloer in onze collectie. Bovendien heeft u ook nog eens de mogelijkheid om uw droomvloer naar eigen wens te bewerken.

Onze collectie kopen wij grotendeels rechtstreeks in bij steengroeves. Dit geeft ons de ruimte om hoogwaardige natuursteen vloeren voor een aantrekkelijke prijs aan te bieden.

Door deze inkoopmethode hebben wij door de jaren heen een fraaie collectie aan natuursteen tegels opgebouwd. Bijkomend voordeel is ook nog eens dat een natuursteen vloer bij praktisch alle interieurstijlen past. Wat wilt u nog meer?

Ruime showroom met voorbeeldvloeren

Wanneer u onze vloeren in het echt wil bewonderen bent u van harte welkom in onze showroom in Ameide. Deze locatie is goed bereikbaar vanaf Rotterdam en het kost u zo’n drie kwartier met de auto. De showroom zelf zit dicht bij de snelwegen A2 en A27 op de Zodeslagen 5 te Ameide.

Onze showroom heeft een oppervlakte van meer dan 400m2, waar talloze voorbeeldvloeren van ca. 10m2 te zien zijn. Hiermee geven wij u een goed idee van de uitstraling van onze vloeren om zodoende uw droomvloer te vinden. Uiteraard stemmen we de vloer af op uw persoonlijke wensen.

Hoogwaardige service

Zit uw droomvloer van natuursteen er toch niet tussen? Of heeft u een afbeelding van uw droomvloer waarvan u wilt weten of wij deze vloertegels kunnen leveren?

Geen zorgen! Dan helpen we u verder met uw zoektocht. Wij geven graag transparant, goed én eerlijk advies.

Samen met ons netwerk van partners in natuursteen vloeren zijn wij ervan overtuigd dat wij uw droomvloer zullen vinden.

Op zoek naar een unieke natuurstenen vloer?

Kom langs in onze showroom voor een goed en eerlijk advies over natuurstenen vloeren.

Afspraak maken

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.