natuurstenen-vloer-rotterdam
natuurstenen-vloer-rotterdam
natuurstenen-vloer-rotterdam
natuurstenen-vloer-rotterdam
natuurstenen-vloer-rotterdam
natuurstenen-vloer-rotterdam
natuurstenen-vloer-rotterdam
natuurstenen-vloer-rotterdam
natuurstenen-vloer-rotterdam
natuurstenen-vloer-rotterdam

Vind uw natuursteen droomvloer nabij Rotterdam

Laat u inspireren in onze showroom

In onze showroom in Ameide staan we klaar om u van goed advies te voorzien. Zo kunt u met vertrouwen een juiste vloerkeuze maken. Eentje waar u op een later moment geen spijt van krijgt.

Dit doen we met:

  • Vakkundig advies dat aansluit op uw (woon)wensen
  • Ruime openingstijden van maandag tot zaterdag
  • Compleet assortiment van natuursteen vloeren
  • Samenwerkingen met vaste, betrouwbare tegelzetters
  • Meer dan 30 voorbeeldvloeren ter inspiratie
Afspraak maken
50+ varianten tegels
Grote voorraad
Persoonlijk contact
Levenslang woonplezier
400 m2 showroom

Uw natuursteen specialist in Rotterdam

Een nieuwe vloer uitkiezen is geen gemakkelijke keuze. Bij Kersbergen begrijpen wij als geen ander dat u een keuze wilt maken waar u voor de volle 100% procent achterstaat. Daarom vertellen wij u graag meer over onze natuursteen vloeren, wellicht dé droomvloer voor uw woning in Rotterdam of omgeving.

Waarom een natuursteen vloer?

Een natuursteen vloer brengt vele voordelen met zich mee. Deze vloeren zien niet alleen een ware lust voor het oog en zeer onderhoudsvriendelijk, maar er zijn ook genoeg mogelijkheden om uw droomvloer geheel naar eigen wens te realiseren. Graag vertellen wij u onderstaand hier meer over.

Afspraak maken

Ruime keuze met vele variaties

Allereerst heeft u bij Kersbergen een ruime keuze uit verschillende soorten natuursteen vloeren. Van Bourgondische dallen en Belgisch hardsteen tot travertin en leisteen vloeren, bij Kersbergen hebben we al deze soorten in ons assortiment.

De natuursteen tegels zijn ook nog eens verkrijgbaar in meer dan 50 verschillende varianten om zo uw droomvloer geheel naar wens te ontwerpen. Denk hierbij aan de vele afwerkingen die er bij Kersbergen mogelijk zijn.

U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een getrommelde afwerking voor een moderne uitstraling of een gezandstraalde afwerking voor een prachtig structuureffect.

Uiteraard zijn er nog vele andere afwerkingsmogelijkheden, die ook gecombineerd kunnen worden. Ons team helpt u graag bij het kiezen voor de afwerking, die het beste past bij uw wensen en smaak.

Toepasbaar in vrijwel elke interieurstijl

De natuursteen vloer blijft populair en dat is niet zonder reden. Ze zijn een ware lust voor het oog. Elke natuursteen vloer is weer uniek op zijn eigen manier. Hierdoor passen ze in vrijwel elke interieurstijl.

Bovendien is er ook op het gebied van kleur alle keuzevrijheid. Van blauw en zwart tot een lichtere tint, in ons grote kleurenpalet zit er voor ieders smaak wat wils bij.

Levenslang woonplezier in Rotterdam met uw natuursteen vloer

Een natuursteen vloer is, zoals de naam al een klein beetje verraadt, gemaakt van gesteente afkomstig uit de natuur. Hierdoor is het een echt duurzaam product, waar u levenslang woonplezier van heeft.

Natuursteen is namelijk ontzettend sterk en gaat decennialang mee. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld een laminaatvloer, die wel na verloop van tijd zal verslijten. Kortom, uw keuken, bad- en/of woonkamer is voor de lange termijn verzekerd van een fraaie uitstraling.

De lange levensduur van de natuursteen vloer is niet de enige factor die bijdraagt aan het woonplezier in Rotterdam of omgeving. De vloeren zijn ook zeer onderhoudsvriendelijk. U kunt het vuil gemakkelijk van de vloer vegen of gebruik maken van een dweil bij een grondige schoonmaak.

Bovendien raakt de natuursteen niet beschadigd bij hoge temperaturen of temperatuurschommelingen. Hierdoor zijn natuursteen vloeren ook uitstekend te combineren met vloerverwarming.

Impressie van de showroom

Openingstijden
Ma - vr: 08:00 - 17:00 Za: 09:00 - 16:30
Afspraak maken

Uniek assortiment voor een aantrekkelijke prijs

Ons assortiment is zeer groot én divers. Uit bijna elk deel van de wereld hebben wij wel een natuursteen vloer in onze collectie. Bovendien heeft u ook nog eens de mogelijkheid om uw droomvloer naar eigen wens te bewerken.

Onze collectie kopen wij grotendeels rechtstreeks in bij steengroeves. Dit geeft ons de ruimte om hoogwaardige natuursteen vloeren voor een aantrekkelijke prijs aan te bieden, omdat wij niet met tussenpersonen werken.

Door deze inkoopmethode hebben wij door de jaren heen een fraaie collectie aan natuursteen tegels opgebouwd. Bijkomend voordeel is ook nog eens dat een natuursteen vloer bij praktisch alle interieurstijlen past, waardoor er voor ieder wat wils bij zit. Wat wenst u nog meer?

Showroom nabij Rotterdam met natuursteen voorbeeldvloeren

Bij Kersbergen snappen wij als geen ander dat u niet zomaar een natuursteen vloer online aanschaft. Hiervoor is het simpelweg een te dure aankoop, waar u écht achter wilt staan. Daarom hebben wij een showroom van ruim 400m² nabij Rotterdam, waar talloze natuursteen voorbeeldvloeren van ca. 10m² te zien zijn.

Alhoewel online al het overgrote gedeelte van ons assortiment zichtbaar is, kunt u in de showroom onze gehele collectie natuursteen vloeren bewonderen. Hiermee krijgt u een goed beeld van de uitstraling van onze vloeren. Ons team voorziet u graag van persoonlijk advies om zo uw natuursteen droomvloer te realiseren.

Wanneer u onze vloeren in het echt wil aanschouwen bent u van harte welkom in onze showroom in Ameide. Deze locatie is goed bereikbaar vanaf Rotterdam en het kost u zo’n drie kwartier met de auto. De showroom zelf zit dicht bij de snelwegen A2 en A27 op de Zodeslagen 5 te Ameide.

Afspraak maken

Samen op zoek naar uw natuursteen droomvloer

Heeft u een afbeelding van uw droomvloer waarvan u wilt weten of wij deze vloertegels kunnen leveren? Of heeft u nog verdere vragen?

Geen zorgen! Wij geven graag transparant, goed én eerlijk advies.

Samen met ons netwerk van partners in natuursteen vloeren zijn wij ervan overtuigd dat wij uw droomvloer zullen vinden.

Op zoek naar een unieke natuurstenen vloer?

Afspraak maken