Romaans verband

Een Romaans verband creëert een unieke uitstraling in de woning.

Romaans verband tegels bestaan uit een samenstelling van verschillende formaten. De tegels worden in een patroon gelegd en vormen zo een unieke tegelvloer geheel naar uw eigen wens. Wij leveren Romaans verband tegels in allerlei materialen, formaten en kleuren.

Voordelen Romaans verband:

  • Een vloer met een unieke uitstraling.
  • Vele mogelijkheden naar geheel uw eigen wens.
  • Gemakkelijk schoon te maken.

Verschillende soorten Romeins verband:

De tegels worden bij een Romeins verband altijd via een vast patroon gelegd, waarbij de verschillende maten in elkaar worden verwerkt. Het is belangrijk om het patroon te blijven volgen. Je komt anders tegels te kort of je blijft met bepaalde maten zitten. Afhankelijk van de grootte van je oppervlakte en tegels bestaan er diverse Romeins verband legpatronen.

Romaans verband met tegels van verschillend formaat:

Wanneer u een Romaans verband wil met diverse tegels van verschillend formaat, kunt u eens kijken naar de tegels in groot Romaans verband. Groot Romaans verband zijn tegels met een groter formaat dan de klein Romaans verband tegels. Een vloer die met deze tegels gelegd wordt bestaat uit tegels met verschillende formaten, van groot naar klein, waardoor een speelse en unieke uitstraling ontstaat. Wij leveren verschillende tegels van leisteen, hardsteen en travertin en dit verband.

Natuursteen tegels in Romaans verband:

U kunt zelf de vormen, maten, kleuren en materialen kiezen. U kunt er letterlijk en figuurlijk alle kanten mee op. Travertin tegels zijn heel populair als het aan komt op natuursteen tegels in Romaans verband. Houd er rekening mee dat u niet meer dan drie verschillende soorten maten aan natuursteen tegels Romaans verband gebruikt, wanneer u de vloer zelf wilt gaan leggen. Op deze manier houdt u het overzicht in hoe de tegels gelegd dienen te worden. Het kan verwarrend worden als u meer dan drie verschillende soorten maten gebruikt. Daarentegen helpen wij u graag. Informeer gerust eens bij onze deskundige medewerkers voor een passend advies over natuursteen tegels in Romaans verband. Of kom gerust eens kijken in onze showroom in Ameide.

Wilt u onze producten komen bewonderen?

Kom langs in onze showroom voor een goed en eerlijk advies

Afspraak maken