Natuursteen vloeren Molenlanden

Laat u inspireren in onze showroom

In onze showroom in Ameide staan we klaar om u van goed advies te voorzien. Zo kunt u met vertrouwen een juiste vloerkeuze maken. Eentje waar u op een later moment geen spijt van krijgt.

Dit doen we met:

  • Vakkundig advies dat aansluit op uw (woon)wensen
  • Ruime openingstijden van maandag tot zaterdag
  • Compleet assortiment van natuursteen vloeren
  • Samenwerkingen met vaste, betrouwbare tegelzetters
  • Meer dan 30 voorbeeldvloeren ter inspiratie
Afspraak maken
50+ varianten tegels
Grote voorraad
Persoonlijk contact
Levenslang woonplezier
400 m2 showroom

Het zoeken van de juiste natuursteen vloer in de showroom nabij Molenlanden

Voor veel mensen is het uitzoeken van een nieuwe vloer een lastige opgave. Wat voor soort vloer kies je? Een houten vloer, PVC, keramische tegels of een natuurstenen vloer? Zo zijn er nog wel meer typen vloerbekledingen te noemen waar je uit kunt kiezen.

De meeste mensen beginnen hun zoektocht met het oriënteren naar de mogelijkheden in vloeren en gebruiken hiervoor verschillende media, zoals Google, Uw-vloer en Pinterest en uiteraard onze website.

Voorbeelden in natuurstenen vloeren

Op de website vindt u verschillende projecten waar wij onze natuursteen vloertegels hebben geleverd. Ook hebben we bij verschillende klanten het plaatsen van de tegels verzorgd. Dit doen wij samen met een vast team van tegelzetters die allemaal gespecialiseerd zijn in het plaatsen van natuurstenen vloeren.

Ons assortiment is bestaat uit verschillende typen natuurstenen vloertegels, zoals Belgisch hardsteentravertin vloerenleistenen vloeren en Bourgondische dallen. Veel van deze soorten kopen wij rechtstreeks in bij groeves verspreid over de hele wereld.

Dit biedt als groot voordeel dat wij een uniek assortiment vloeren hebben samengesteld die passen in zowel een modern interieur als ook in een landelijk interieur. Bij een aantal vloeren kunt u de bewerking van de vloertegels zelfs naar eigen wens samenstellen, zodat u de droomvloer krijgt die u voor ogen heeft. Bovendien kunnen wij hierdoor onze vloeren aanbieden tegen aantrekkelijke prijzen.

Afspraak maken

Impressie van de showroom

Openingstijden
Ma - vr: 08:00 - 17:00 Za: 09:00 - 16:30
Afspraak maken

Onze natuurstenen vloeren bekijken in de showroom in Ameide

Afbeeldingen van vloeren en interieurs geven een goede sfeerimpressie van de mogelijkheden van onze vloeren, maar wij begrijpen dat de aankoop van een nieuwe vloer voor veel mensen een te grote uitgave is om online te doen. Sterker nog, dit raden wij zelfs af. Wij nodigen u graag uit in onze showroom om de vloertegels in het echt te komen bekijken.

U vindt onze showroom op de Zodeslagen 5 in Ameide, relatief dicht bij de snelwegen A27 en A2 richting Utrecht en het Brabantse land. In onze showroom hebben wij alle mogelijkheden van onze natuurstenen vloeren als voorbeeldvloeren verwerkt in vakken van circa 10m2. Zo krijgt u een goed idee van de uitstraling en mogelijkheden in de wereld van natuursteen.

Uw vloer, dat is onze passie

Een vloer is in onze ogen één van de meest invloedrijke aspecten van een interieur en moet 100% kloppen. Dit betekent dat de uitstraling van uw vloer moet aansluiten bij de rest van het interieur. Ook moet de gekozen vloer passen bij de eisen die u eraan stelt. Daarom nemen wij graag eerst de wensen en eisen met u door die u aan een vloer stelt, voordat we samen op zoek gaan naar een passende vloer. Uw vloer, dat is onze passie..

Op zoek naar een unieke natuurstenen vloer?

Afspraak maken