Vind uw natuursteen droomvloer nabij Gouda

Laat u inspireren in onze showroom

In onze showroom in Ameide staan we klaar om u van goed advies te voorzien. Zo kunt u met vertrouwen een juiste vloerkeuze maken. Eentje waar u op een later moment geen spijt van krijgt.

Dit doen we met:

  • Vakkundig advies dat aansluit op uw (woon)wensen
  • Ruime openingstijden van maandag tot zaterdag
  • Compleet assortiment van natuursteen vloeren
  • Samenwerkingen met vaste, betrouwbare tegelzetters
  • Meer dan 30 voorbeeldvloeren ter inspiratie
Afspraak maken
50+ varianten tegels
Grote voorraad
Persoonlijk contact
Levenslang woonplezier
400 m2 showroom

De natuursteen specialist in Gouda

Wanneer u bouw of verbouwplannen voor uw woning in Gouda of omgeving heeft, komt u vroeg of laat voor de keuze te staan welk type natuursteen vloer het beste bij uw wensen en woning past. Dit proces begint vaak met online oriëntatie op allerlei websites, zoals Pinterest en Instagram, maar ook onze eigen website. Graag vertellen wij u meer waarom een natuursteen vloer (wellicht) uw droomvloer is.

Afspraak maken

Vele voordelen

Natuursteen vloeren hebben het voordeel dat ze in vrijwel elke interieurstijl passen. Oftewel, er is altijd een natuursteen vloer die goed past bij uw voorkeur qua smaak en stijl. Deze dienen we alleen nog te vinden. Uiteraard ondersteunen onze ervaren experts u bij deze zoektocht.

Een natuursteen vloer creëert niet alleen een warme en huiselijke uitstraling in uw woning, maar geeft elk huishouden ook een chic effect. Daarnaast gaan natuursteen vloeren lang mee en zijn ze ook nog eens zeer onderhoudsvriendelijk. Wat wilt u nog meer?

Meerdere typen natuursteen vloeren

Bij Kersbergen heeft u een ruime keuze uit verschillende Bourgondische dallentravertin vloeren en het welbekende Belgisch hardsteen. Voor ieder is er wat wils: elke soort natuursteen is uniek en heeft zo zijn eigen voordelen.

Wanneer u geïnteresseerd bent in natuursteen vloeren, hoeft u niet meteen langs te komen bij onze showroom nabij Gouda. Op onze website kunt u het overgrote gedeelte van onze collectie natuursteen vloeren terugvinden.

Vanzelfsprekend bent u ook van harte welkom in onze showroom nabij Gouda om onze gehele collectie te bekijken. Zo kunt u uw potentiële droomvloer in het echt aanschouwen, eventueel met persoonlijk advies van onze specialisten.

Impressie van de showroom

Openingstijden
Ma - vr: 08:00 - 17:00 Za: 09:00 - 16:30
Afspraak maken

Natuursteen vloer voor een scherpe prijs

Van Noorwegen en België tot aan Brazilië, onze natuurstenen vloeren zijn afkomstig uit landen over de hele wereld. Al deze natuursteen tegels kunnen wij aanbieden tegen scherpe prijzen. Waarom? Doordat wij niet werken met tussenpersonen, maar de vloertegels direct inkopen bij de groeves.

Dit maakt het ook mogelijk om de tegels van uw droomvloer geheel aan te passen naar eigen wens en smaak. Met deze werkwijze hebben wij door de jaren heen een onderscheidend en uniek assortiment opgebouwd van natuursteen vloertegels. Bijkomend voordeel is dat ze ook nog eens bij vrijwel elke interieurstijl passen.

Afspraak maken

Levenslang woonplezier in Gouda met uw natuursteen droomvloer

Zoals eerder vermeld, persoonlijke wensen zijn voor ons geen belemmering. Wij begrijpen als geen ander dat uw droomvloer van natuursteen écht bij u moet passen. Daarom staat het leveren van passend maatwerk hoog in het vaandel bij Kersbergen. Graag bespreken we samen uw persoonlijke voorkeuren.

Uiteraard om als gewenst eindresultaat een natuursteen vloer, waarvan u levenslang woonplezier heeft, te realiseren. Bij Kersbergen zijn wij pas tevreden wanneer u écht tevreden bent.

Bezoek nu onze showroom van ruim 400m² nabij Leerdam

Het is niet meer dan logisch dat u uw potentiële droomvloer niet online op onze website koopt. Hiervoor is het een te grote aankoop, die u eerst in het echt wilt bewonderen. In onze showroom nabij Leerdam staan natuursteen voorbeeldopstellingen van 8-10m². Dit geeft toch een completere indruk dan online sfeerimpressies.

Vanuit Leerdam kunt u al binnen 25 minuten onze natuursteen vloeren aanschouwen. Onze showroom is namelijk via de A27 goed bereikbaar op de Zodeslagen 5 te Ameide.

Afspraak maken

Meer dan 50 varianten natuursteen vloeren

Al onze soorten natuursteen vloeren zijn beschikbaar in meer dan 50 varianten. Oftewel, meer dan genoeg keus om uw natuursteen vloer geheel naar eigen wens samen te stellen.

Denk bijvoorbeeld aan de vele afwerkingsmogelijkheden, die stuk voor stuk op hun eigen manier een authentieke sfeer met zich meebrengen. In totaal zijn er wel meer dan 80 unieke bewerkingen mogelijk.

Een geborstelde, gezoete of een gezandstraalde natuursteen vloer zijn de meest populaire afwerkingen. Naast deze afwerkingen, is het ook mogelijk om een combinatie hiervan te kiezen. Of een (combinatie) van de vele andere afwerkingsmogelijkheden.

Uiteraard heeft u ook een ruime keuze op het gebied van kleur. Van grijs tot blauw of zwart, in ons grote kleurenpalet zit er voor ieders smaak wat wils bij.

Ruime showroom van 400m² in de buurt van Gouda

Een natuursteen vloer koopt u niet zomaar online. Niet meer dan logisch natuurlijk. Daar is het simpelweg een té grote uitgave voor, waar u volledig achter moet staan. Bij Kersbergen begrijpen wij dit als geen ander.

Daarom nodigen wij u graag uit om langs te komen in onze showroom in Ameide, nabij Gouda. In onze ruime showroom van 400m² kunt u uw potentiële droomvloer in het echt bewonderen. Wij vertonen namelijk ons assortiment natuursteen vloeren in voorbeeldopstellingen van 8-10m².

Dit geeft toch een betere indruk van de vloeren dan online sfeerimpressies. Zo kunt u een weloverwogen keuze maken. Uiteraard staan onze specialisten in de showroom altijd klaar om uw eventuele vragen te beantwoorden, waarbij zij u zullen voorzien van persoonlijk advies.

Onze showroom is goed bereikbaar vanuit Gouda of omgeving, via de snelwegen A12 en A2 op de Zodeslagen 5 te Ameide. Vanuit Gouda arriveert u binnen 1 uur bij onze showroom om uw potentiële natuursteen vloer te bekijken.

Op zoek naar een unieke natuurstenen vloer?

Afspraak maken