Natuurstenen vloeren van Kersbergen in omgeving Gorinchem
Ruime showroom met grote sortering natuursteen vloertegels

Leverancier van natuursteen voor Gorkum en omgeving

Wanneer u op zoek bent naar een natuursteen vloertegels, zoals Belgisch hardsteen of een vloer van Bourgondische dallen, dan bent u bij ons in Ameide aan het juiste adres. Op slechts 6 kilometer van afslag 25 ‘Noordeloos’ van de snelweg A27 zijn wij te vinden in het dorp Ameide op de Zodeslagen 5.

Ruime showroom met grote sortering natuurstenen vloeren

In onze showroom van ruim 400m2, is een groot assortiment natuurstenen vloeren te bekijken, afkomstig uit vrijwel elk deel van de wereld. Omdat alle mogelijkheden als voorbeeldvloeren van circa 10m2 zijn geplaatst, krijgt u een goed idee van de uitstraling van elke vloer. Met ondersteuning van realisatiefoto’s die wij bij onze klanten hebben gemaakt, laten wij onze klanten de mogelijkheden in de natuurstenen vloeren zien en stemmen de opties af op uw wensen.

Nog steeds dé vertrouwde leverancier van oude bouwmaterialen

In 1993 zijn wij begonnen met de in- en verkoop van oude bouwmaterialen zoals oude metselstenenoude dakpannen en antieke estriken. Later zijn de natuurstenen vloeren in ons assortiment erbij gekomen, maar kunt u nog steeds bij ons slagen voor oude bouwmaterialen. Onze werf ligt vol met verschillende sorteringen antieke stenen en oude dakpannen en allerlei snuisterijen. Kom eens langs en laat u meeslepen door de historie van de oude bouwmaterialen.

Online oriëntatie is het startpunt van uw zoektocht naar een nieuwe vloer

Gaat u uw woning verbouwen of bent u van plan om een nieuwe woning te laten bouwen? Dan is de vloer een belangrijke keuze die gemaakt moet worden. Omdat we als consument tegenwoordig ons eerst online willen oriënteren en al wat ‘voorwerk’ willen verrichten voordat we een bezoek aan een winkel brengen, hebben we het grootste deel van ons assortiment natuurstenen vloeren op onze website geplaatst. Zit uw natuurstenen vloer van uw dromen er toch (nog) niet tussen? Niet getreurd, ons echte assortiment is groter dan ons online aanbod. Daarom nodigen we u dan ook graag uit in onze showroom in Ameide.

Op zoek naar een unieke natuurstenen vloer?

Kom langs in onze showroom voor een goed en eerlijk advies over natuurstenen vloeren.

Afspraak maken

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.