Een bekend adres voor natuurstenen vloertegels in Schoonhoven

Natuursteen vloeren bij Kersbergen in omgeving Schoonhoven

 

Wanneer u op zoek bent naar een natuursteen vloer zoals bijvoorbeeld een Belgisch hardsteen of Franse kalksteen vloer, dan bent u bij Kersbergen in Ameide aan het juiste adres.

Direct aan de lek, tussen Nieuwpoort en Lexmond, zijn wij via Veerdienst Schoonhoven goed bereikbaar. In de zomermaanden kunt u tevens via de voetveerdienst Ameide – Jaarsveld ons gemakkelijk bereiken. Wij hebben een uitgebreide showroom met diverse voorbeeldvloeren.

 

Groot assortiment natuursteen vloeren

U wilt als klant de ruime keuze hebben uit diverse vloeren in zowel strakke bewerkingen, maar ook verschillende vloeren met verouderde bewerkingen. In onze toonzaal zijn alle denkbare bewerkingen als voorbeeldvloeren ten toon gesteld, waaronder diverse bewerkingen op Belgisch hardsteen vloeren en andere kalksteen vloeren.

Meer informatie over onze natuursteen tegels

Wilt u meer weten over onze natuursteen vloeren, of wilt u een bezoek brengen aan onze opslag & showroom in Ameide, neemt u dan gerust contact met ons op.

De natuursteen vloeren specialist in uw omgeving

Kersbergen is de specialist in natuursteen vloeren & oude bouwmaterialen in Schoonhoven, Molenlanden, Gorinchem, Vianen, Utrecht, Zederik en omstreken. 

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Wij helpen u graag!