Natuurstenen vloeren bekijken in de showroom nabij Vianen

Online inspiratie voor uw nieuwe droomvloer

Om u te helpen, hebben wij een groot deel van ons assortiment natuurstenen vloeren op onze website geplaatst. Zo hebben wij een ruime keuze uit verschillende Bourgondische dallentravertin vloeren en het welbekende Belgisch hardsteen.

Onze natuurstenen vloeren zijn afkomstig uit verschillende landen, verspreid over de hele wereld. Omdat wij veel van deze vloertegels rechtstreeks bij groeves kopen, kunnen wij onze vloeren aanbieden tegen aantrekkelijke prijzen en biedt het de optie om veel vloeren naar eigen wens te laten bewerken. Op deze manier hebben wij de afgelopen jaren een uniek assortiment natuurstenen vloeren opgebouwd, met vloertegels die toepasbaar zijn in vrijwel elke interieurstijl.

Ruime showroom met een groot assortiment aan natuurstenen vloeren

Wanneer u de vloeren in het echt bekijken, dan bent u van harte welkom in onze showroom in Ameide, vlakbij Vianen. Op slechts 8 kilometer van Vianen, dichtbij de snelwegen A2 en A27, is onze showroom te vinden in Ameide op de Zodeslagen 5.

In onze ruime showroom van 400m2 laten wij ons assortiment natuurstenen vloeren in voorbeeldopstellingen zien van 8-10m2. Zo krijgt u een goed idee van de mogelijkheden en de uitstraling van elke vloer.

Zit uw droomvloer van natuursteen er toch niet tussen of heeft u een afbeelding van uw droomvloer en wilt u weten of wij deze vloertegels kunnen leveren, dan helpen we u graag verder met uw zoektocht en kunnen we hier ook zeker helpen. Samen met ons netwerk van partners in natuursteen vloeren weten wij zeker dat u uw droomvloer zult vinden.

Op zoek naar een natuurstenen vloer?

Kom langs in onze showroom voor een goed en eerlijk advies

Afspraak maken

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.