Home  Natuursteen vloeren in omgeving Molenwaard

Natuursteen vloeren in omgeving Molenwaard

 Natuursteen vloeren bij Kersbergen in de omgeving Molenwaard

Bent u op zoek naar nieuwe vloertegels voor uw woning en twijfelt u over gebruik van natuursteen vloertegels? Breng dan een bezoek aan de showroom van Kersbergen in Ameide.

Direct aan de lek, tussen Nieuwpoort en Lexmond, zijn wij goed bereikbaar via de lekdijk en de provinciale weg N214 vanuit de dorpen in de gemeente Molenwaard. U vindt ons op het industrieterrein van Ameide tegenover de brandweerkazerne.

 

Groot assortiment natuursteen vloertegels

In onze uitgebreide showroom vindt u vrijwel elk soort natuursteen dat past in de sferen van Landelijk wonen en Stijlvol wonen. Enkele voorbeelden hiervan zijn Bourgondische dallen in een verouderde afwerking en Belgisch hardsteen vloeren.

 

Onderhoud natuursteen vloertegels

Natuursteen vloertegels vergt onderhoud. Het onderhoud van de meeste natuursteen vloeren is echter niet veel anders dan bij andere type vloeren zoals hout of keramische tegels, namelijk dweilen. Door het gebruik van natuurzeep als onderhoudsmiddel ontstaat er een natuurlijke beschermlaag op uw vloer dat bescherming biedt tegen de meest voorkomende vlekken.

 

Oude bouwmaterialen

Naast de collectie natuursteen vloeren, hebben wij ook een groot assortiment oude bouwmaterialen zoals antieke plavuizen en oude metselstenen. Deze materialen worden door ons ingekocht, met de hand schoongemaakt en opnieuw verpakt zodat ze klaar zijn voor hergebruik.

 

Wilt u meer weten over onze natuursteen vloeren, of wilt u een bezoek brengen aan onze opslag & showroom in Ameide, neemt u dan gerust contact met ons op.

 

De natuursteen vloeren specialist in uw omgeving

Kersbergen is de specialist in natuursteen vloeren & oude bouwmaterialen in Molenwaard, Zederik, Schoonhoven, Gorinchem, Vianen, Utrecht en omstreken

Kersbergen -De Zodeslagen 5 -4233 GK Ameide (Zuid-Holland) Nederland
info@kersbergen.nl -Tel: 0183-600993 -Fax: 0183-600393