Home  Natuursteen vloeren voor nieuwbouw Hoef en Haag

Natuursteen vloeren voor nieuwbouw Hoef en Haag

 hoef-en-haag.pngHoef en Haag nieuwbouw in Vianen

Hoef en Haag is een nieuwbouwplan tussen Vianen en Hagestein aan de rivier de Lek. In totaal zullen er 1800 woningen worden gerealiseerd verdeeld over drie wijken: Het Dorpshart, Het Lint of De Erven, waarbij elke wijk zijn eigen identiteit krijgt door de verschillende typen huizen en bouwstijlen die worden gehanteerd. 

 

Een natuursteen vloer in uw nieuwe woning in Hoef en Haag

Naar verwachting zullen de eerste woningen begin 2017 worden opgeleverd en begint voor velen het inrichten, maar welke stijl houd je aan en hoe passen de meubels bij bijvoorbeeld de vloer? Een belangrijk aspect van de inrichting is dan ook de vloerkeuze. Een bank is namelijk gemakkelijker te wisselen dan een vloer.

Natuursteen vloeren gaan een leven lang mee

Kiest u voor natuursteen vloertegels, dan bent u verzekerd van een tijdloze vloer die een leven lang meegaat. De bijzondere eigenschap van natuursteen vloertegels is dat elke tegel uniek is en door het gebruik alsmaar mooier zal worden.

Inspiratiecentrum natuursteen vloertegels bij Kersbergen in Ameide

Vlakbij Hoef-en-Haag Vianen ligt langs de rivier de Lek het dorp Ameide. Op het industrieterrein van Ameide vindt u onze showroom waar wij u graag welkom heten in de wondere wereld van natuursteen vloeren. Al onze natuursteen vloertegels hebben wij als voorbeeldvloer verwerkt zodat u een goed beeld krijgt hoe verschillende soorten vloeren in uw nieuwe woning zullen staan.

Komt u er toch niet helemaal uit of wilt u zien hoe de vloer combineert met de door u uitgezochte keuken of gordijnen, dan regelen wij stalen van de vloer die u op het oog heeft.

 

 

Kersbergen -De Zodeslagen 5 -4233 GK Ameide (Zuid-Holland) Nederland
info@kersbergen.nl -Tel: 0183-600993 -Fax: 0183-600393