Home  Natuursteen vloeren voor nieuwbouw Helsdingen

Natuursteen vloeren voor nieuwbouw Helsdingen

logo-helsdingen.png 

Helsdingen: nieuwbouw in Vianen

Heldingen is een nieuwbouwplan in de prachtige stad Vianen aan de rivier de Lek. Samen met de de dorpen Zijderveld, Everdingen en Hagestein vormt Vianen de gemeente Vianen, waarbij laatstgenoemde stad pal aan de rivier de Lek is gevestigd. Vanwege de goede bereikbaarheid via de snelwegen A2 en A27 zijn de nieuwbouwprojecten Helsdingen en Hoef en Haag momenteel erg populair. Dichtbij de grote steden wonen, maar wel in landelijke sferen. In totaal zullen er bij project Helsdingen in fase 1 50 woningen worden gebouwd, die momenteel vrijwel allemaal zijn verkocht. Daarom start de verkoop fase 2  op korte termijn.

Een natuursteen vloer in uw nieuwe woning in Helsdingen

Naar verwachting zullen de eerste woningen in 2017 worden opgeleverd en begint voor velen het inrichten, maar welke stijl houd je aan en hoe passen de meubels bij bijvoorbeeld de vloer? Een belangrijk aspect van de inrichting is dan ook de vloerkeuze. Een bank is namelijk gemakkelijker te wisselen dan een vloer.

vietnamees-hardsteen-bluestone-3.jpg   

Natuursteen vloeren gaan een leven lang mee

Kiest u voor natuursteen vloertegels, dan bent u verzekerd van een tijdloze vloer die een leven lang meegaat. De bijzondere eigenschap van natuursteen vloertegels is dat elke tegel uniek is en door het gebruik alsmaar mooier zal worden.

Inspiratiecentrum natuursteen vloertegels bij Kersbergen in Ameide

Vlakbij de wijk Helsdingen in Vianen ligt langs de rivier de Lek het dorp Ameide. Op het industrieterrein van Ameide vindt u onze showroom waar wij u graag welkom heten in de wondere wereld van natuursteen vloeren. Al onze natuursteen vloertegels hebben wij als voorbeeldvloer verwerkt zodat u een goed beeld krijgt hoe verschillende soorten vloeren in uw nieuwe woning zullen staan.

Komt u er toch niet helemaal uit of wilt u zien hoe de vloer combineert met de door u uitgezochte keuken of gordijnen, dan regelen wij stalen van de vloer die u op het oog heeft.

Kersbergen -De Zodeslagen 5 -4233 GK Ameide (Zuid-Holland) Nederland
info@kersbergen.nl -Tel: 0183-600993 -Fax: 0183-600393