Home  Natuursteen vloeren specialist in Blaricummermeent

Natuursteen vloeren specialist in Blaricummermeent

 blaricummermeent.png

Blaricummermeent: nieuwbouw tussen het Gooimeer en het oude Blaricumse dorp

Het project Blariummermeent bestaat uit circa 870 nieuwbouw woningen, waarvan er circa 750 woningen worden gebouwd in diverse woontypes, waarvan er circa 75 door particuliere opdrachtgevers worden gerealiseerd op een kavel. 

Wonen in Blaricummermeent: deelgebieden Delta en Stroom

Blaricummermeent bestaat uit twee gebieden genoemd Stroom en Delta. Het gebied Stroom ligt het dichtst bij de scholen, winkels en gezondheidsvoorzieningen. In dit gebied worden diverse types woningen gebouwd van vrijstaande villa's tot rijwoningen, waarbij de meeste woningen een schuine kap hebben. Het andere gebied is Delta, waarbij de relatie met het water erg groot is.

Een natuursteen vloer in uw nieuwe woning in Blaricummermeent

Er is al een flink aantal woningen opgeleverd en de verwachting is dat de verkoop van de woningen in deelplan D in de loop van 2017 in de verkoop gaan. Voor velen begint de orientatiefase voor de inrichting van de woning, maar welke stijl houd je aan en hoe passen de meubels bij bijvoorbeeld de vloer? Een belangrijk aspect van de inrichting is dan ook de vloerkeuze. Een bank is namelijk gemakkelijker te wisselen dan een vloer.

Natuursteen vloeren gaan een leven lang mee

Kiest u voor natuursteen vloertegels, dan bent u verzekerd van een tijdloze vloer die een leven lang meegaat. De bijzondere eigenschap van natuursteen vloertegels is dat elke tegel uniek is en door het gebruik alsmaar mooier zal worden.

Inspiratiecentrum natuursteen vloertegels bij Kersbergen in Ameide

Dichtbij de snelweg A27 ligt langs de rivier de Lek het dorp Ameide. Op het industrieterrein van Ameide vindt u onze showroom waar wij u graag welkom heten in de wondere wereld van natuursteen vloeren. Al onze natuursteen vloertegels hebben wij als voorbeeldvloer verwerkt zodat u een goed beeld krijgt hoe verschillende soorten vloeren in uw nieuwe woning zullen staan.

Komt u er toch niet helemaal uit of wilt u zien hoe de vloer combineert met de door u uitgezochte keuken of gordijnen, dan regelen wij stalen van de vloer die u op het oog heeft.

Kersbergen -De Zodeslagen 5 -4233 GK Ameide (Zuid-Holland) Nederland
info@kersbergen.nl -Tel: 0183-600993 -Fax: 0183-600393