Home  Natuursteen dallen  Natuursteen vloertegels Saint Emelion

Natuursteen vloertegels Saint Emelion

De natuursteen vloertegels Saint Emelion is een Marokkaanse kalksteen met een licht verouderd oppervlak. Deze natuursteenvloer heeft zachte pasteltinten die uiteenlopen van lichtbeige naar de midden bruintinten en een vale grijstinten.

'Deze natuursteenvloer heeft zachte pasteltinten, waardoor het een geschikte vloer is voor landelijke als ook moderne interieurs' 

Vanwege het zachte kleurpalet en het licht verouderde oppervlak van deze tegels, is het een vloer die goed past in zowel een landelijk als ook een wat meer mordern interieur zoals op deze foto's. Het onderhoud van de natuursteen dallen Saint Emelion

Deze natuursteenvloer heeft, vanwege zijn bewerking, een licht open structuur. Daarom raden wij aan om de vloer, nadat deze is gelegd en voldoende is gedroogd, te behandelen met Superfix onderhoudswas. Deze onderhoudswas geeft uw vloer een beschermlaag die bescherming biedt tegen de meest voorkomende ongelukjes in het huishouden. 

Leggen van natuursteen vloertegels Saint Emelion

Heeft u uiteindelijk uw gewenste natuursteen vloer uitgekozen, is het meer dan wenselijk dat deze ook vakkundig voor u wordt geplaatst. Wij raden aan om een goede tegelzetter aan te nemen die verstand heeft van het verwerken van natuursteen vloertegels. 

U kunt er ook voor kiezen dat wij het leggen voor u verzorgen. Samen met ons vaste netwerk van tegelzetters zorgen wij ervoor dat de uitgekozen vloer goed wordt geplaatst. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Gerelateerde producten  1. Marmer Bianco Carrara
    Bianco Carrara verouderd

  1. Natuursteen dallen | St. Emelion

  1. Natuursteen vloer - Trans Grey bricks
    Trans Grey Bricks
Kersbergen -De Zodeslagen 5 -4233 GK Ameide (Zuid-Holland) Nederland
info@kersbergen.nl -Tel: 0183-600993 -Fax: 0183-600393