Home  Natuursteen dallen  Natuursteen dallen - Trans Grey Paves

Natuursteen dallen - Trans Grey Paves

De kalksteen vloer Trans Grey is een natuursteen vloer met warme grijs/beige tinten die veel tekening in zich heeft. Vrijwel elke tegel is beaderd en de fossielen in de steen zijn goed te zien. Een prachtige natuursteen vloer die veel verteld over de geschiedenis van moeder aarde. 

'Trans Grey Paves is een natuursteen vloer die goed past in woningen in landelijke stijl'

De Trans Grey Paves is een natuursteen vloertegel die te verkrijgen is in de vaste maatvoering van 20x40cm die gemakkelijk verlijmd kan worden op een afwerkvloer. Door de grove manier van verouderen door middel van trommelen, zijn de randen en het oppervlak mooi sleets en past deze natuursteenvloer dan ook goed bij landelijk ingerichte interieurs.

  Onderhoud van uw natuursteen vloertegels Trans Grey Paves

Wij adviseren voor onze natuursteen vloeren het gebruik van natuurzepen zoals Carolinzeep, Sealguard Stone Clean en Superfix. Met name is Superfix een goed onderhoudsmiddel specifiek voor deze vloer. Door de vloertegels na de droogperiode eenmaal puur te behandelen met Superfix, heeft u direct een volwaardige beschermlaag die eveneens een lichte zijdeglans op uw vloer geeft. Deze beschermlaag onderhoudt door wekelijks een drupje van de Superfix bij uw dweilwater te voegen. 

Gerelateerde producten  1. Kalksteen Ostana
    Italiaans kalksteen Ostana (2)

  1. Natuursteen dallen - Pierre Canyon
    Pierre Canyon (1)

  1. Natuursteen vloer - Trans Grey bricks
    Trans Grey Bricks
Kersbergen -De Zodeslagen 5 -4233 GK Ameide (Zuid-Holland) Nederland
info@kersbergen.nl -Tel: 0183-600993 -Fax: 0183-600393