Home  Natuursteen dallen  Vietnamees hardsteen vloertegels

Vietnamees hardsteen vloertegels

De Pacific bluestone is een prachtige hardsteen die veel overeenkomsten heeft met het bekende Belgisch hardsteen. Toch zijn er een paar verschillen duidelijk te zien, zoals de verdeling van fossielen. Dit is bij het Pacific bluestone wat meer divers dan bij het Belgisch hardsteen en heeft het wat meer kleurschakering.

 'Deze natuursteenvloer is tijdloos en wordt in gebruik mooier' 

Voor vrijwel elke natuursteenvloer, waaronder ook deze Vietnamees hardsteen vloertegels, geldt dat deze mooier wordt in gebruik. Door op de vloer te leven, krijgt de vloer een warme doorleefde uitstraling, waarbij het gezoete en getrommelde oppervlak van de hardsteen vloer wordt getekend door het gebruik.  Het onderhoud van uw hardsteen vloertegels

De hardsteen vloertegels, kunt u net als vele andere natuursteenvloeren, onderhouden door het gebruik van natuurzeep door uw dweilwater. Hierdoor ontstaat er een natuurlijke beschermlaag dat u bescherming biedt tegen de meest voorkomende vlekken. Voor meer informatie over het onderhoud van uw natuursteen vloer of heeft u vragen over het onderhoud van uw hardsteen vloer, neemt u dan contact met ons op. 

Voorbeeldvloeren van natuursteen in onze toonzaal

Wilt u de Pacific Bluestone komen bekijken en wilt u de verschillen kunnen zien tussen de diverse soorten natuursteenvloeren, dan bent u van harte welkom in onze showroom in Ameide. Wij helpen u graag met de keuze van uw vloer. 

Gerelateerde producten  1. Natuursteen dallen Pierre Canyon
    Pierre Canyon (2)

  1. Kalksteen Ostana
    Italiaans kalksteen Ostana (2)

Meer informatie

Heeft u vragen? Stel ze gerust, onze specialisten staan u graag te woord.

arrowVrijblijvend een offerte ontvangen?
Kersbergen -De Zodeslagen 5 -4233 GK Ameide (Zuid-Holland) Nederland
info@kersbergen.nl -Tel: 0183-600993 -Fax: 0183-600393