VRAAG / OFFERTE

Leisteen vloeren – Kerkdallen

Grof verouderde leisteen vloeren

Deze leisteen vloer is vrijwel niet van een echte antieke kerkvloer te onderscheiden met het sleetse oppervlak en uitgesleten patinee dat door de jaren heen is ontstaan. De vloertegels zijn licht geborsteld na het splijten en hebben grove voegen.

 

Maatvoering leisteen vloertegels

Deze tegels zijn te verkrijgen in banen van 60cm breed x variërende lengten met een gemiddelde dikte van circa 2cm. Deze leisteenvloer is als voorbeeldvloer in onze showroom te bekijken.

demo1

Het onderhoud van deze leisteen kerkdallen

Het onderhoud van deze leisteen vloertegels is vrij eenvoudig. Door de vloertegels wekelijks te dweilen met een scheut natuurzeep zoals Carolin of Superfix, ontstaat een natuurlijke beschermlaag die voldoende bescherming biedt tegen de meest voorkomende ongelukjes in het huishouden.

 

Het leggen van leisteen vloeren

Heeft u uw keuze gemaakt welke vloer u wilt hebben, dan is het belangrijk dat deze ook op de juiste manier in uw woning wordt geplaatst. Niets is meer storend dan een vloer die verkeerd is geplaatst. Omdat leisteen een gelaagde tegel is, betekent het dat er enig dikteverschil in de vloertegels zit. Dit kan worden opgevangen met de laag lijm of mortel die onder de tegel wordt geplaatst. Wij adviseren u graag over de manier  waarop de tegels verwerkt kunnen worden, maar kunnen het leggen ook voor u verzorgen.

 

Samen met ons vaste netwerk van tegelzetters, die allemaal bekend zijn met onze natuursteen vloeren, nemen wij graag de legwerkzaamheden uit handen en plaatsen vakkundig uw leisteenvloer in de door u aangewezen ruimte. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 

demo2
Wilt u meer informatie over onze leistenen kerkdallen vloeren?