Houten

De bewoner van deze woning was op slag verliefd op de structuur en robuuste uitstraling van deze vloer genaamd leisteen zwart. Door de gelaagdheid van het materiaal en de aanwezigheid van kleine stukjes pyriet, is het een vloer die echt leeft.

Deze vloer wordt gemaakt in banen van 60cm breed x wisselende lengten en variëert ietwat in dikte voor de gelaagdheid. Daarom is het bij deze vloer aan te raden het te laten plaatsen door een ervaren tegelzetter die ervaring heeft met het plaatsen van natuurstenen tegels. De bewoner heeft gekozen voor een antraciet-kleurige voeg zodat deze mooi opgaat in de kleur van de vloer.

Marokkaanse zelliges als eyecatcher

Als echte eyecatcher heeft de bewoner gekozen voor Marokkaanse zelliges als wandtegels achter het fornuis in een turqouise kleurstelling. Deze tegels worden met de hand gemaakt, waardoor er subtiele kleurschakeringen in de tegels te zien zijn. De maatvoering van deze wandtegels is 10x10cm en zijn gevoegd met een zilvergrijze voeg.

Benieuwd naar deze leistenen vloer?

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze leistenen vloer en wilt u deze in het echt bekijken, dan bent u welkom in onze showroom. Deze vloer hebben we als voorbeeldvloer in onze showroom verwerkt. Ook hebben wij de Marokkaanse zelliges als voorbeeldwand in onze showroom verwerkt. U bent van harte welkom om de materialen in het echt te komen bekijken.

Wilt u onze producten komen bewonderen?

Kom langs in onze showroom voor een goed en eerlijk advies over natuurstenen vloeren.

Afspraak maken