Bodegraven

Wie denkt dat een landelijk interieur alleen past in een oude woning, heeft het mis! De bewoners van deze nieuwbouwwoning waren al geruime tijd op zoek naar een robuuste natuurstenen vloer die aansluit bij hun wensen. Ook was het belangrijk dat de vloer goed past in de landelijke stijl die zij wilden toepassen in hun woning.

Na enig speurwerk kwam de familie bij ons terecht en waren vrijwel direct verkocht aan deze robuuste vloer van leisteen zwart. Deze vloer wordt gemaakt in banen van 60cm breed x wisselende lengten en wordt gekenmerkt door het ruwe oppervlak. De randen zijn grof verouderd, waardoor de indruk wordt gewekt dat het echte oude kerkdallen zijn.

Kleine hardstenen tegels in de hal

Hoewel zij de grote leistenen vloer in eerste instantie op de gehele begane grond wilden toepassen, is er later toch voor gekozen om in de hal en het toilet andere tegels te plaatsen. Hier is gekozen voor Pacific Antico in een kleine maatvoering van 20x20cm. Deze maatvoering past goed bij de landelijke uitstraling van het interieur en refereert naar de maatvoering van oude estriken.

De bewoners zochten een vloer welke gemakkelijk is te onderhouden en er geen bescherm- of impregneermiddelen voor nodig zijn. Daarom is gekozen om de vloer te onderhouden met natuurzeep. Dit geeft de vloer na verloop van tijd een natuurlijke beschermlaag en zorgt ervoor dat vloeistoffen moeilijker in de vloertegels trekken.

Leistenen vloer bekijken

Bent u benieuwd geworden naar deze robuuste vloer? Kom vrijblijvend kijken in de showroom in Ameide. Deze vloer hebben wij als voorbeeldvloer in onze showroom vewerkt. U bent van harte welkom om de tegels in het echt te bekijken.

Wilt u onze producten komen bewonderen?

Kom langs in onze showroom voor een goed en eerlijk advies over natuurstenen vloeren.

Afspraak maken