Ameide

Midden in het dorp Ameide, verscholen achter de oude stadsbibliotheek, is deze verbouwde schuur te vinden. De schuur is inmiddels bijna 100 jaar oud en door verschillende bedrijven gebruikt voor opslag voor allerlei materialen. Enkele jaren geleden werd de schuur verkocht met woonbestemming. De bewoners Willem en Jessica twijfelden geen moment; zij kochten de oude schuur en verbouwden het tot hun droomwoning.

De robuustheid van natuurlijke materialen

Willem en Jessica hebben samen met hulp van hun familie de schuur verbouwd tot hun droomwoning. Één ding stond voor de koop van de woning al vast: er komt een natuurstenen vloer in! Hij werkt zelf in de natuurstenen vloeren branche en er komt bij hem dan ook geen andere vloerbekleding in de woning.

Er is gekozen voor een strakke leistenen vloer, afkomstig uit Brazilië. Deze strakke vloertegel biedt goed contrast tegen de grove houten pilaren met Belgisch hardstenen poeren. De leistenen vloertegel is op de gehele begane grond geplaatst, inclusief de badkamer. Het voordeel van leisteen vloertegels afkomstig uit Brazilië, is dat er geen kalk in het gesteente zit. De kans op vlekken in bijvoorbeeld de douche, is hierdoor erg klein.

Benieuwd naar de mogelijkheden in natuursteen voor uw woning?

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden in natuurstenen vloeren voor uw woning of wilt u deze vloer in het echt zien? U bent van harte welkom in onze showroom om deze leistenen tegels in het echt te komen bekijken.

Wilt u onze producten komen bewonderen?

Kom langs in onze showroom voor een goed en eerlijk advies over natuurstenen vloeren.

Afspraak maken