Afspraak inplannen

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Showroom
De Zodeslagen 5
4233 GK Ameide (Utrecht)

Gratis parkeren op het terrein van ‘De Snelvlucht’ direct naast onze showroom of vrij parkeren langs de weg.

Openingstijden Ma - vr: 08:00 - 17:00 Za: 09:00 - 16:30

Wilt u ’s avonds een bezoek brengen aan onze showroom? Neem dan contact met ons op.

Contact
0183 - 60 09 93
info@kersbergen.nl

Een showroombezoek

Een bezoek aan onze showroom duurt gemiddeld 45-60 minuten en begint met een warm welkom, inclusief een kop versgemalen koffie of thee. Wij nodigen u uit om eerst zelf de showroom te verkennen en alle verschillende vloeren en mogelijkheden te bekijken. Hierdoor krijgt u een goed overzicht voordat wij u meenemen in de wondere wereld van onze natuurstenen vloeren. Natuurlijk kunt u ook direct bij aankomst een rondleiding en uitleg krijgen, waarbij wij samen met u door de showroom lopen en de diverse vloeren toelichten.

Het gesprek start vaak met het in kaart brengen van uw wensen en eisen ten aanzien van de vloer die u voor ogen heeft. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kleur, uitstraling, formaat van de tegel en uw woonsituatie. Woont u bijvoorbeeld in een landelijk of bosrijk gebied, of in een stadswoning?

Op basis van deze informatie laten wij u enkele voorbeeldvloeren zien die aansluiten bij uw wensen. We geven uitgebreide uitleg over de verschillende vloeren en de mogelijkheden in maatvoering en bewerking. Zo zorgen we ervoor dat de gekozen vloertegel perfect aansluit bij uw wensen.

Wilt u onze producten bewonderen?

Kom langs in onze showroom

Openingstijden
Ma - vr: 08:00 - 17:00 Za: 09:00 - 16:30
Afspraak maken