Over ons

De oprichting van Kersbergen

Ruim 20 jaar geleden is Gerrit Kersbergen, na ruim 30 jaar ervaring opgedaan te hebben bij een groot restauratie aannemersbedrijf, voor zichzelf begonnen als zijnde een handelsonderneming in oude historische bouwmaterialen.

 

Natuursteen vloeren & oude bouwmaterialen

In 2003 is schoonzoon Johan van der Grijn in het bedrijf erbij gekomen en heeft het bedrijf zicht meer gespecialiseerd in de oude bouwmaterialen en natuursteen vloeren met een authentiek karakter. Willem Speijer is bij Kersbergen in deze tijd eveneens begonnen als part-time mederwerker en heeft zich ontwikkeld tot vaste kracht in het team van Kersbergen.

Met behulp van de ruim opgezette showroom, een voormalig glasblazerij, proberen wij onze klanten een goed en eerlijk advies over onze natuursteen vloeren te geven.

 

‘Uw vloer, onze passie’

Met deze slogan willen wij duidelijk maken dat een vloer kiezen, meer dan alleen kijken naar de kleur van de steen is. Wij denken graag met onze klanten mee en helpen met de keuze van een geschikte natuursteen vloer. Hierbij wordt bijvoorbeeld gekeken naar de stijl van het huis en het interieur en de gezinssituatie.

Met behulp van ons vaste team van tegelzetters die alle vloeren voor ons plaatsen, willen wij onze klanten zoveel mogelijk ontzorgen.

Wij zijn gepassioneerd door door de schoonheid van onze natuursteen vloeren en willen graag deze passie over onze vloeren aan u uitleggen. U bent van harte welkom in onze showroom.

Foto Johan van der Grijn - Kersbergen
Foto van Willem Speijer - medewerker Kersbergen
Foto van Gerrit Kersbergen
Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Wij helpen u graag!