Impressie van de showroom

Duidelijke voorbeelden van natuurstenen vloeren

 

Centraal gelegen in het land, op slechts enkele kilometers van de snelwegen A2 en A27, vindt u onze showroom in Ameide. In de showroom kunt u voldoende inspiratie opdoen in natuurstenen vloeren en andere oude bouwmaterialen. Wij hebben onze showroom ingedeeld in vakken van 10m2 met allerlei voorbeeldvloeren. Zo krijgt u een duidelijk beeld wat de mogelijkheden zijn en wat u kunt verwachten bij een natuurstenen vloer.

 

Een goed en eerlijk advies over natuursteen vloertegels

Natuurlijk wilt u niet alleen de vloeren bekijken, maar ook een passend advies over welke vloer het meest geschikt is voor uw woning. Wij geven dan ook graag advies over de mogelijkheden in de natuurstenen vloeren en welke bewerkingen er allemaal mogelijk zijn op de vloertegels. Onze slogan is dan ook niet voor niets “uw vloer, onze passie”. 

 

Bent u zich aan het oriënteren op een nieuwe natuurstenen vloer, maar u weet niet waar u moet beginnen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met behulp van de vele realisatiefoto’s die wij bij onze klanten hebben gemaakt en de voorbeeldvloeren in de showroom, kunnen wij u voldoende inspiratie voor uw bouw of verbouwing. Wanneer u al wat verder in het oriëntatieproces bent en u heeft bijvoorbeeld uw keuken al gekocht of u weet de kleur muurverf al dat u gaat gebruiken in uw woning, neem dan een staaltje mee van de kleur. Zo wordt het gemakkelijker om de kleurtinten bij elkaar te zien en krijgt u een goed idee van de combinatie met een natuurstenen vloer.

Foto’s showroom

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Wij helpen u graag!