Franse kalksteen tegels in Nederhorst

Kersbergen Nederland | Uw vloer, onze passie!

In deze geheel verbouwde oude hoeve in Nederhorst ten Berg zijn de Bourgondische dallen Dordogne toegepast in het Frans Romeins verband met maar liefst 5 verschillende maatvoeringen. Door het verouderde oppervlak en de grijs/lever kleuren van de tegel, past deze in vrijwel elk interieur.

 

Bourgondische dallen Dordogne is een zeer harde tegel rechtstreeks uit de Franse groeves in Bourgondië. De Abbaye de Dordogne kenmerkt zich door de schitterende kleur nuances die de steen met zich mee brengt. De tegel is in meerdere afwerkingen te verkrijgen, waaronder strakke kanten en gezoet, geborsteld, verouderd tot zwaar verouderd.

 

De tegels op de foto’s zijn patinee afgewerkt in de maatvoering Frans Romaans verband met 5 verschillende maatvoeringen. Door wekelijks te dweilen met natuurzeep is de tegel voldoende beschermd tegen alledaagse vlekken.

 

Vragen over Franse kalksteen tegels in Nederhorst?

Wilt u meer weten over Franse kalksteen tegels in Nederhorst of wilt u een offerte, neemt u dan contact met ons op. Natuurlijk ben u ook altijd welkom in onze showroom in Ameide (Utrecht).

Categorie
Bourgondische dallen, Dordogne