Home  Cementtegels

Cementtegels

"Cementtegels geven uw woning karakter"

De cementtegels, waarvan het productieproces inmiddels alweer ruim 150 jaar oud is, kennen hun oorsprong in onder andere Belgie en Frankrijk en Portugal. De meest bekende naam voor deze tegels is dan ook Portugese cementtegels of Portugese patroontegels.Hedendaags worden veel van deze cementtegels nagemaakt. 

Kersbergen heeft zowel nieuwe cementtegels als ook echte oude cementtegels in het assortiment. Echter het aanbod van de oude cementtegels is veelal beperkt. Bovendien zijn de oude cementtegels vaak nog niet ontdaan van cementresten. Het zijn dan ook tegels met ietwat meer werk maar met een subliem resultaat. 

Wij hebben besloten om onze huidige voorraad nieuwe cementtegels te verkopen tegen gereduceerde prijzen. Alle patronen in de maatvoering 20x20cm bieden wij aan tegen een vaste verkoopprijs van € 44,50 per m2. De patroontegels in de maatvoering 15x15cm bieden wij aan voor de prijs van € 49,50 per m2.

 

 

 


Leginstructies & onderhoudsadvies van cementtegels? Stuur ons een bericht, waarna wij ons legadvies en onderhoudsadvies toesturen.


Kersbergen -De Zodeslagen 5 -4233 GK Ameide (Zuid-Holland) Nederland
info@kersbergen.nl -Tel: 0183-600993 -Fax: 0183-600393