VRAAG / OFFERTE

Bricks – Trans grey bricks

De natuursteen vloer Transgrey is een harde kalksteen in de grijs-beige tint met een rijke variatie in aders en fossielen. In vrijwel elke tegel zijn aders en fossielen te vinden. Toch door zijn rustige effen kleurtint is het een vloer die rust in uw woning brengt. 

 

Natuursteen bricks is het antwoord op de vraag naar oude klinkers die als vloer gebruikt kunnen worden. Kersbergen heeft hierin verschillende mogelijkheden, waaronder bricks van de kalksteen Trans Grey zoals op onderstaande foto’s. Deze strips hebben de maatvoering van 15x5x2cm en zijn gemakkelijk te verlijmen op zowel vloer als ook de wand. 

 

Andere mogelijkheden zijn strips van Belgisch hardsteen in 20 x 5 x 2cm die allemaal worden getrommeld om een zo authentiek mogelijk effect aan uw vloer te geven en oude metselstenen die opgezaagd worden tot strips van circa 2,5cm dikte.

demo1

Wij adviseren voor veel van onze vloeren het gebruik van natuurzeep zoals Carolinzeep of Sealguard Stone Clean. Beide middelen zijn natuurzeep, waarbij bij eerstgenoemde een lichte dosis lijnolie aan toe is gevoegd voor een kleurverdiepend effect op uw vloer. 

demo2
Wilt u meer informatie over onze natuursteen dallen Trans grey bricks?