Zoetermeer

Voor veel mensen is het ouderlijk huis een vertrouwde plek met veel herinneringen. Toch verlaten op een gegeven moment de kinderen het huis en gaan zij op zoek naar een nieuwe woning waar zij een ‘thuis’ van maken. Dit geldt niet voor de bewoners van deze woning in Zoetermeer. Vanwege de verhuizing van hun ouders naar een woning aan de overzijde van de straat, konden zij de ouderlijke woning betrekken en hebben zij na een grondige verbouwing de woning omgetoverd tot hun thuis.

Dhoughi mix: een vloer met zachte tinten als basis in Zoetermeer

De plannen voor de verbouwing waren snel gemaakt en de bewoners gingen op zoek naar een vloer met zachte tinten. Via Pinterest vonden zij de natuurstenen vloeren van Kersbergen. Tijdens hun eerste bezoek aan onze showroom, waren er twee vloeren die er voor hen uitsprongen. Zij vonden de Bourgondische dallen B4 en de Bourgondische dallen Dhoughi mix het mooist. Uiteindelijk hebben zij gekozen voor de Dhoughi mix, vanwege de rustige kleurschakering en de licht verouderde randen.

De natuurstenen vloertegels zijn geplaatst in wildverband in banen van 40, 50 en 60cm breed x wisselende lengten. In de hal is gekozen voor dezelfde steensoort in een kleine maatvoering van banen 20cm breed x wisselende lengten. Nadat de vloer is geplaatst en gedroogd, hebben de bewoners de vloer behandeld met een beschermlaag van Superfix.

Het genot van een warme natuurstenen vloer

Tijdens het bezoek aan onze showroom, hebben wij de bewoners aangeraden om contact op te nemen met Easywarm voor het plaatsen van vloerverwarming. Zij komen bij de klant thuis en maken op basis van de situatie en wensen van hun klant een passende offerte. Vloerverwarming onder een natuurstenen vloer raden wij altijd aan vanwege het gemak en genot van een warme vloer. Bovendien zijn de nieuwste vloerverwarmingsinstallaties toekomstbestendig en kan er worden verwarmt of zelfs worden gekoeld met een warmtepomp.

Wilt u onze producten komen bewonderen?

Kom langs in onze showroom voor een goed en eerlijk advies

Afspraak maken