Zeeland

In het hart van de provincie Zeeland verrijst deze prachtig nieuwgebouwde woning. Hoewel de verschillende ruimtes in deze woning fors zijn, voelt het als een echte familiewoning. De gehele woning voelt warm en knus aan door de geweldige combinatie van gekozen materialen. De bewoners van de woning kunnen dan ook met recht trots zijn op het eindresultaat dat door fotograaf German Bourgeat in opdracht van het magazine The Art of Living is vastgelegd.

De bewoners zijn ruim anderhalf jaar geleden bij ons voor de eerste keer in de showroom geweest om zich te oriënteren op een natuursteen vloer. Het moest een lichte vloer worden met een strakkere afwerking, maar wel met een warme uitstraling. Uiteindelijk viel de keuze op de lichte Bourgondische dallen New september mist in een strak geborstelde bewerking.

Plaatsen van een Bourgondische dallen vloer in Zeeland

Wij hebben bij dit project zowel de levering, plaatsing als ook nabehandeling van de Bourgondische dallen vloer verzorgd. De bewoners wilden bovendien bij de haard een massieve plaat natuursteen van gelijke soort als de vloer. In overleg met de haardenleverancier hebben wij een haardplaat voor hen laten maken bij de Franse groeve en deze in het werk geplaatst. Nadat de vloer is gelegd en enkele weken is gedroogd volgde daarop het moment van verhuizing voor de bewoners. Vlak voor de verhuizing hebben wij de vloer geheel gereinigd en behandeld met transparant impregneermiddel. Dit voorkomt de meest voorkomende ongelukken in het huishouden.

Wilt u onze producten komen bewonderen?

Kom langs in onze showroom voor een goed en eerlijk advies

Afspraak maken