Wijk en Aalburg

Tussen Scheveningen en Leiden ligt de plaats Wassenaar met enkele imposante woningen. Éen van die woningen betreft de woning van deze bewoners. Na enkele jaren inspiratie te hebben opgedaan en overal goed te hebben gekeken in welke stijl zij hun nieuwe woning wilden laten bouwen, kwamen zij tot dit ontwerp. Een ruime woning die door het gebruik van natuurlijke materialen niet als té groot aanvoelt, maar juist knus en warm.

In de woonkamer en keuken is gekozen voor een groot formaat natuurstenen tegel; de Bourgondische dallen Dordogne. Deze tegels zijn geborsteld en gepunthamerd aan het oppervlak. Door het verouderde karakter, is de vloer gemakkelijk te onderhouden. Door de natuurstenen vloer eens per week te dweilen met wat Lithofin Wash & Clean onderhoudszeep door het dweilwater, is de vloer voldoende beschermd tegen de meeste ongelukjes in het huishouden.

Hoe onderhoud ik Bourgondische dallen zoals deze gelegde vloeren in Wijk en Aalburg?

Het onderhoud van de meeste Bourgondische dallen is eenvoudig. Door de vloer wekelijks te dweilen met een natuurzeep zoals Lithofin Wash & Clean , Superfix of Sealguard Stone Clean ontstaat er een natuurlijke beschermlaag op uw vloer. Mocht er een ongelukje zich voordoen, heeft u voldoende tijd om een doekje te pakken en het op te ruimen. Kijk bij kalkhoudende natuursteen vloeren wel uit met zuurhoudende middelen zoals azijn, gootsteenontstopper of Antikal. Deze middelen veroorzaken diepe vlekken in uw vloer en zijn moeilijk te verwijderen.

Wilt u onze producten komen bewonderen?

Kom langs in onze showroom voor een goed en eerlijk advies

Afspraak maken