Wassenaar

Tussen Scheveningen en Leiden ligt de plaats Wassenaar met enkele imposante woningen. Éen van die woningen betreft de woning van deze bewoners. Na enkele jaren inspiratie te hebben opgedaan en overal goed te hebben gekeken in welke stijl zij hun nieuwe woning wilden laten bouwen, kwamen zij tot dit ontwerp. Een ruime woning die door het gebruik van natuurlijke materialen niet als té groot aanvoelt, maar juist knus en warm.

In de woonkamer en keuken is gekozen voor een groot formaat natuurstenen tegel; de Bourgondische dallen Dordogne. Deze tegels zijn geborsteld en gepunthamerd aan het oppervlak. Door het verouderde karakter, is de vloer gemakkelijk te onderhouden. Door de natuurstenen vloer eens per week te dweilen met wat Lithofin Wash & Clean onderhoudszeep door het dweilwater, is de vloer voldoende beschermd tegen de meeste ongelukjes in het huishouden.

Badkamervloer van dallen toegepast in deze woning in Wassenaar

In deze woning in Wassenaar hebben de bewoners de beschikking over twee badkamers. De meest gebruikte badkamer grenst aan de slaapkamer van de bewoners. Hier is gekozen om dezelfde grote vloertegels van de Bourgondische dallen door te plaatsen. Omdat in de badkamer de kans op vlekvorming door kalk, zeep- en shampooresten, hebben wij deze ruimte behandeld met een transparant impregneermiddel. Dit is een beschermlaag dat de ergste vlekken tegenhoud.

Als wandtegel is gekozen voor Marokkaanse zelliges van onze partner X-TILES. Zij hebben een groot assortiment bijzondere wandtegels die geschikt zijn voor gebruik in keuken, toilet en uiteraard in de badkamer. Naast Marokkaanse zelliges hebben zij ook een groot assortiment Friese witjes en Spaanse witjes in verschillende kleurtinten.

Wilt u onze producten komen bewonderen?

Kom langs in onze showroom voor een goed en eerlijk advies

Afspraak maken