Voorthuizen

Iets boven Barneveld in de plaats Voorthuizen, staat deze prachtige verbouwde woning. De bewoners zijn nog niet helemaal klaar met verbouwen, maar het grootste gedeelte van de verbouwing zit er inmiddels op. De bewoners waren op zoek naar een natuurstenen vloer die warme kleurtinten heeft en een robuust en stoer uiterlijk heeft. Deze Franse tegels zijn wisselend in gradaties verouderd, waarbij er wat strakkere vloertegels met heel grove tegels worden afgewisseld. Dit geeft de bourgondische dallen vloer een speels effect.

De vloertegels zijn gemakkelijk in onderhoud door ze wekelijks te dweilen met een scheutje natuurzeep. Dit geeft de vloer een natuurlijke beschermlaag, waardoor de kans op vlekken door het morsen van koffie, thee of iets dergelijks vrij klein is.

Het plaatsen van de Bourgondische dallen vloer in Voorthuizen

De bewoners van deze woning hebben ervoor gekozen om de vloertegels te laten leggen door ons vaste team van tegelzetters. Wij besteden het legwerk van al onze vloeren al ruim 15 jaar uit aan een vast netwerk van tegelzetters die allemaal ruime ervaring hebben met het leggen van natuurstenen vloeren. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om uw vloer zelf te plaatsen of een eigen partij in te schakelen om de vloer te plaatsen.

Heeft uw tegelzetter vragen over het plaatsen van de natuurstenen vloer? Laat hem dan even contact opnemen. Wij geven graag advies over verwerking van de natuurstenen vloertegels.

Wilt u onze producten komen bewonderen?

Kom langs in onze showroom voor een goed en eerlijk advies

Afspraak maken