Verenigd Koninkrijk

In de landelijke omgeving van Cotswolds is deze prachtige gerenoveerde woning te vinden. Na een verbouwing van ruim 3 jaar hebben de bewoners eindelijk het huis hun thuis gemaakt. In zowel het atrium als ook de begane grond is gekozen voor Bourgondische dallen Beaune vloertegels in de grote maatvoering van maar liefst 60cm breed x variërende lengten. Het oppervlak van de natuurstenen vloertegels is licht verouderd en combineert geweldig met de rest van het interieur.

In de booth room als ook in de badkamer is gekozen voor Belgisch hardsteen in de bewerking Enostyle licht aspect. Deze licht getrommelde tegels hebben een lichtgrijze uitstraling met subtiel verouderde randen.

Bent u ook op zoek naar een landelijke vloer voor uw woning?

Gaat u bouwen of verbouwen en wilt u inspiratie opdoen in de mogelijkheden in natuurstenen vloeren? Kom vrijblijvend langs in onze showroom en laat de authenticiteit van Bourgondische dallen u verleiden. In onze showroom hebben wij een ruime sortering van natuurstenen vloeren en Bourgondische dallen als voorbeeldvloeren verwerkt. U bent van harte welkom in onze showroom in Ameide.

 

Wilt u onze producten komen bewonderen?

Kom langs in onze showroom voor een goed en eerlijk advies

Afspraak maken